22-11-2023 - Surfen, Nieuws

Aloha Beachclub Scheveningen: Surfschool en Surfshop gaat door in de winter!

Op slechts 100 meter van het Noordelijk havenhoofd op het strand van Scheveningen vind je deze tropische beachclub, surfschool en surfshop: Aloha. Hier kun je leren surfen, boards en wetsuits huren, maar ook chillen in het zonnetje en heerlijk eten in de surfbar. En het goede nieuws is, dit kan 365 dagen per jaar!

Al sinds 2002 vind je Aloha op het leukste strand van Den Haag: Scheveningen. Recht voor de beste surfspot van Nederland! Het Noordelijk havenhoofd zorgt voor bescherming van wind en stroming, en dat zorgt vaak voor perfecte condities om te leren surfen! Ga jij de uitdaging aan? Surfles is leuk voor iedereen, jong en oud!  

Van knapperige zoete aardappelfrietjes tot frisse salades: Aloha Beachclub heeft voor elk moment van de dag iets lekkers in huis! Een ontbijtje aan zee, een lekkere lunch na je surfsessie of een diner bij zonsondergang. Kom lekker genieten en dwaal weg in de tropische Aloha vibes! Voor meer informatie over Aloha Beachclub Scheveningen kun je terecht op de website.

Ook dit najaar gaat Aloha: Beachclub, Surfschool en Surfshop net als vorig jaar door in de winter (vanaf 5 oktober). De winter locatie is F.A.S.T. Surfdorp in Scheveningen aan de boulevard thv het noordelijk havenhoofd. Wat heeft F.A.S.T. te bieden? Warme DOUCHES (10X), bar/restaurant, Aloha: Beachclub, Surfschool en Surfshop (surferswebshop), board- en sailrepair. In de verhuur hebben we boards voor alle niveau’s van BIC, South Point, Angulo, Bufo, Soft Tops van diverse merken, winterwetsuits van Billabong en Xcel, gloves, boots, caps van Xcel.

Kijk ook op de website: https://www.alohasurf.nl/surfschool/

 van