31-05-2023 - Surfen, Nieuws

Protest Sportswear viert 30-jarig jubileum met groot feest

Protest Sportswear viert dit jaar feest, het merk bestaat 30 jaar. Protest Sportswear is van origine een Nederlands kledingmerk, gestart in 1993, voor boardsportliefhebbers. Ter gelegenheid van deze mijlpaal werd op woensdag 24 mei een groots feest georganiseerd in Studio 21 met maar liefst 700 gasten.

Protest werd 30 jaar geleden opgericht door een groep Nederlandse snowboarders. Inmiddels heeft het merk naast een wintercollectie, een street-, beach-, surf- en outdoorcollectie. Sinds een paar jaar behoort ook een cycling collectie tot het assortiment, alles vanuit de missie: “To help everyone ride more”.

Samen met alle internationale distributeurs, klanten, winkels, leveranciers en collega’s is het 30 jarig bestaan gevierd met de Grandeur Dinnershow in Studio 21 met als special act en afsluiter van de avond Kris Kross Amsterdam. Er is afgelopen periode hard gewerkt aan een nieuwe brand-video. Een video die precies beschrijft waar Protest voor staat. Daarnaast lanceert Protest Sportswear de campagne ‘My Protest Heritage’, die tot doel heeft de evolutie van Protest en de rol die het merk in ieders leven heeft gespeeld, te benadrukken.

De komende jaren zal Protest Sportswear zich nog meer richten op innovatieve en duurzame collecties om bij te dragen aan de bescherming van onze planeet, zodat ook toekomstige generaties dezelfde actieve levensstijl kunnen nastreven als haar klanten.

“Het jubileumfeest op 24 mei was een bijzondere gelegenheid om onze waardering te tonen aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van Protest,” vertelt Managing Director Wesley van Wijnbergen. “Een mooi moment om herinneringen op te halen door beeldmateriaal van de afgelopen 30 jaar te tonen in combinatie met een geweldige dinershow.”

Caroline Dekker, de eigenaar van Protest, voegde eraan toe: “Het is geweldig om terug te kijken op de afgelopen 30 jaar en te zien hoe ver we zijn gekomen. Onze visie is altijd geweest om mensen te inspireren om hun grenzen te verleggen en hun passie voor sport en avontuur te omarmen. We willen onze klanten, leveranciers en team bedanken voor hun vertrouwen en loyaliteit. Met veel enthousiasme kijken wij uit naar de toekomst van Protest Sportswear, waarbij wij ons blijven inzetten voor het leveren van innovatieve en duurzame collecties die past bij de actieve levensstijl van onze klanten”.

Protest is gevestigd in Nederland. Naast de afdelingen Design, Marketing, E-commerce en Sales omvat het 10.000m2 grote hoofdkantoor op zonne-energie ook een eigen logistiek centrum van waaruit 3.000 Europese (sport)winkels worden bevoorraad, en sinds kort ook winkels in Amerika en Canada.

Klik hier voor meer informatie!


Voor meer nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Soul en volg ons op Facebook en Instagram!

 van