12-04-2022 - Surfen, Nieuws, Leesvoer

Lib Tech x Lost Little Wing het droom board van Mason Ho

Met trots introduceert Lib tech de gloednieuwe Lib Tech x Lost Little Wing, Mason Ho’s Mayhem gevormde droomboard in hun nieuwe lichte, high performance Techno Pop constructie. De Little Wing is een speels shortboard dat perfect is voor alle soorten kleine tot middelgrote golven. Een snelle korte en wijde outline, gebouwd in een nieuwe lichtere, sterkere, ultra-responsieve Techno Pop constructie. Met dit board ben je al stoked bij de eerste aanraking.

Lib Tech x Lost Little Wing

“Dit zijn leuke, onverwoestbare kleine boards.” Mason Ho

De Lib Tech x Lost Little Wing heeft een snelle korte en brede outline. Een volle vergevingsgezinde neus en een merkbare heup in de staart die breed is bij de vinnen maar naar binnen getrokken bij de staart voor precies bochtenwerk. Een lage snelle entry rocker en veel rocker in de staart voor een snelle release. Een diepe overdreven enkele concave gaat over in een nog diepere dubbele concave door de vinnen, wat lift toevoegt en het board tot leven brengt in zachte golven. Een gerold dek draagt dikte door de middenlijn en zorgt voor een scherpe maar zachte vergevingsgezinde rails.

Lib Tech x Lost Little Wing

“Een korte en zoete psychedelische traktatie van de gekke (en soms masochistische) geest van Mason Ho. De Lib Tech x Lost Little Wing is een speels prestatie shortboard, gericht op plezier, alledaagse, kleine tot middelgrote surf” – Mayhem Matt Biolos.

Technologisch sterker- Milieuvriendelijker!

Lib Tech is toegewijd aan board riding en hands-on high-tech boardbuilding. Ze hebben een leven lang gesurft, gevormd en gewerkt met alternatieve, hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en constructies. De traditionele constructie van surfplanken heeft altijd te kwetsbaar gevoeld en het bouwproces is giftig en ongezond voor de planeet en de ambachtslieden. Ze wisten dat er een manier moest zijn…

Techno Pop

De constante zoektocht naar hoge prestaties heeft geleid tot Techno Pop; de lichtste en meest responsieve update van de ecoIMPACTO-constructie. Het proces is topgeheim, maar omvat een nieuwe ultralichte “Techno Treated” prestatieverbeterende upgrade van het Thermo Fusion Honeycomb-vermogenspaneel en nauwkeurige flex-tuning met 8 banden van gespreid sleepkoolstof aan de boven- en onderkant. Lib tech introduceert Techno POP op Mason Ho’s Hendrix geïnspireerde high-performance thumbtail short board, de “Little Wing”, die je surfen gegarandeerd naar nieuwe hoogten zal brengen.

Lib Tech x Lost Little Wing

Wilt u meer weten over de Lib Tech x Lost Little Wing? Bekijk hier de site van Lib Tech.


Klik hier om naar de webshop te gaan. Voor meer golfsurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL Magazine en volg ons op Facebook en Instagram!

 van