30-09-2020 - Windsurfen, Nieuws

Met de lancering van de 2021 Wave/Freestyle Collection is Fanatic begonnen met het vieren van ons 40-jarig bestaan: 1981 – 2021!

Onze boards en rijders hebben meerdere wereldkampioenschappen gewonnen, hebben een cultstatus gekregen en hebben 4 decennia lang de glimlach op het gezicht van de klant gehouden. Fanatic heeft een geweldige geschiedenis in het produceren van iconische boards en een team dat meerdere PWA-wereldtitels heeft geleverd. Rijders houden van het record van negen keer PWA Freestyle Wereldkampioen Gollito Estredo, drie keer PWA Wave Wereldkampioen Victor Fernandez, evenals onze huidige PWA Slalom Champ Pierre Mortefon. De meeste van onze rijders zijn al vele jaren lid van de Fanatic familie en het is verbazingwekkend om hun ontwikkeling samen met het Fanatic merk te zien.

Met onze 40 jarige viering kijken we nog verder terug in het verleden en hebben we een aantal van de zeer oude Fanatic legendes zoals Cesare Cantagalli, Francisco Goya, Ralf Bachschuster, Nik Baker en nog veel meer ingehaald. Allemaal hebben ze geholpen om het merk vorm te geven en te maken tot het succes dat het vandaag de dag is. Last but not least, ons interne team met Brand Manager Craig Gertenbach, Shaper Sebastian Wenzel, Product Manager Daniel Aeberli en Karin Gertenbach en Klaas Voget in Marketing – iedereen is sinds vele jaren bij het merk en goed verbonden.

#tobecontinued

Meer info? Klik hier.

 van