18-09-2018 - Windsurfen, Magazines

Motion #3 is uit!

Wind en de nieuwe Motion, wat willen we nog meer?! Vanaf vandaag ligt de nieuwe Motion weer bij de abonnees op de mat. Boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de windsurfwereld. Hieronder alvast een kleine scoop van de artikelen uit de nieuwste uitgave en een preview om alvast in de stemming te komen.

30 jaar World Cup in Pozo

In 1989 werd er voor het eerst een World Cup gehoudenop Pozo Izquierdo, Gran Canaria. Het keienstrand met de meedogenloze passaatwind werd al snel vaste prik op de kalender van de World Tour, en menig kampioen legde er de basis voor de wereldtitel. Afgelopen zomer werd het dertigjarige jubileum gevierd. Wij namen een kijkje.

Observaties – Nik Baker

Nik Baker (47) was een van supersterren uit het windsurfen van de jaren 90 en begin deze eeuw. De Brit was actief in alle disciplines – van slalom en wave tot freestyle en supercross – won zes indoortitels en was de tweede Europeaan ooit die de Aloha Classic op zijn naam wist te schrijven. Tegenwoordig is hij agent voor Boards and More in Engeland. We vroegen hem naar een aantal van zijn bevindingen.

Foil gijp

Nu steeds meer mensen niet alleen door en over, maar ook bóven het water vliegen,  is hoog tijd de heilige graag van het foilen te behandelen: de gijp. Hoewel deze gevlogen zeil- en kantwissel er spectaculair uitziet, is hij lang niet zo ingewikkeld als het lijkt. Foilexperts Jordy Vonk en Amado Vrieswijk vertellen hoe ook jij vliegend de bocht om kunt.

Uiteraard ontbreken ook vaste rubrieken als de Echte Man Test, Moments en de Flashback niet. Wil jij deze gave artikelen niet missen? Bestel Motion #4 dan snel in onze webshop of word abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties!  Ben je op een surftrip maar wil je wel al het magazine lezen? Je kunt het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

Inhoud:
10. Editorial
12. Moments
19. Tussendoor
20. Strandjutten
28. 30 jaar Pozo
40. Echte man test
42. Observaties Nik Baker
48. Portfolio Max Matissek
56. Gallery PWA
64. Basics
70. Column Hotze
72. Mauritius
80. Clubpage
82. Flashback
84. Closeout

 van