23-11-2015 - Windsurfen, Magazines

Motion #4 2015 is uit!

Vanaf vandaag ligt de nieuwe Motion weer bij de abonnees op de mat. Boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de windsurfwereld. Hieronder een kleine scoop van de artikelen uit dit nummer.

 

Cabeibusha: Sarah-Quita Offringa geschaduwd
Begin oktober ging tijdens de world cup op Sylt de film Cabeibusha in première, een actiedocumentaire over Sarah-Quita Offringa, waarin ze driekwart jaar gevolgd wordt op haar avonturen over de hele wereld. Een film vol smiles, wind, water én ijs. Sarah-Quita neemt ons mee voor een kijkje achter de schermen en in haar hoofd.

Basics
Wat je niveau ook is, er is altijd wat te leren. Dit nummer daarom liefst drie basics, verspreid over drie categorieën: freeride, freestyle en wave. Leer planeren met Niek van der Linde, master de kono met Davy Scheffers en vlieg voor de lip uit met Jeroen Boelema.

Guadeloupe: Op zoek naar de perfecte foto
Elk jaar nodigt Chiemsee een paar gelukkige teamriders uit voor de zomershoot, die elk jaar op een andere locatie gehouden wordt. Vorig jaar deden de snelle en holle golven van Mauritius dienst als achtergrond voor de actie, dit jaar werden tickets geboekt naar de Cariben.

 

Uiteraard ontbreken ook vaste rubrieken als de Echte Man Test, Moments en Local Spotguide niet. Nieuwsgierig geworden? Bestel Motion #4 in onze webshop of word abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties!

[ hana-code-insert ] 'Motion 4 preview' is not found

 van