25-02-2016 - Surfen, Nieuws

Nieuw Surfcamp Ripstar: Montalivet

De geboorte van Ripstars gloednieuwe surfcamp vindt plaats pal aan de Atlantische Oceaan in het romantische Franse surfers mokum Montalivet! Dit kustplaatsje ligt vlak naast Bordeaux en bruist van gezelligheid, vol met surfshops, marktjes, restaurants en sfeervolle barretjes. Montalivet staat onder surfers bekend als een zeer betrouwbare beachbreak spot met waanzinnge golven geschikt voor elk niveau. De gunstige ligging van deze surfspot zorgt dat hier veel golven binnenrollen en de vele verschillende zandbanken creëren golven voor beginner, intermediate en gevorderd niveau.

Ripstar organiseert dé surfvakantie die geheel in het teken staat van de sport. Vijf dagen per week wordt er surf les of coaching gegeven door professionele surf instructeurs. Wij moedigen iedereen aan om naast de lessen zo veel mogelijk zelf of met onze stokede crew het water in te gaan! Daarnaast worden er elke dag uitdagende surfgerelateerde clinics gegeven door sportieve dudes en chicks om nog meer aan je skills te werken. Het ontwikkelen van core stability en board gevoel beïnvloedt je capaciteiten in het water enorm. Je zult leren over de werking van de oceaan en een stuk wijzer worden over de totstandkoming van golven. Gevorderde surfers worden zowel in het water als op het land gecoacht, hun analytisch vermogen wordt hierbij op de proef gesteld. Op locatie worden er door fotografen foto’s gemaakt, die de mogelijkheid bieden tot verfijning van je surftechnieken.

Het surfcamp Mellow Monta zal zich ontpoppen tot een waar ‘’surf walhalla’’ inclusief chill corners, hangmatten, pop podium, classic movie nights & epische surfsessies! Naast surfen, staat de sfeer op het camp in teken van intimiteit en gezelligheid. ’S Avonds zetten we de meest verrassende en overheerlijke maaltijden op tafel, plus een smaakvol Bourgondisch wijntje! Ook staat er iedere ochtend een overvloedig Frans ontbijt voor je klaar: vega, vlees of zuivel liefhebber you name it! Onder het genot van ijskoude drankjes deelt iedereen zijn surfbelevingen maar al te graag met elkaar aan de bar. Uiteraard vinden er de nodige live muziek avonden met de nieuwste bandjes en jam sessies plaats!

Boek nu jouw plek voor deze zomer en get ready for some serious surfing! Check voor meer informatie even de website van Ripstar.

 van