22-11-2016 - Surfen, Nieuws

Northseafun: Win een Quiksilver Full Hooded Wetsuit

”Om te willen surfen in Nederland, heb je behoorlijk veel geduld en doorzettingsvermogen nodig. Vooral als het weer kouder wordt in de winter. Is de drang om even in het water te gaan toch wat minder dan in de zomer. Toch ligt de zee ook op koude slechte dagen vol. Gaan als ze er staan! Toch? Het leuke om in Nederland te surfen is omdat het je eigen land is, en de golven erg onvoorspelbaar kunnen zijn in een sessie. Vooral die paar sessies in het jaar waar iedereen in het water tegen elkaar zegt ; Zoo dan! het lijkt wel Frankrijk! En na zo’n sessie weer dromen naar zo’n volgende! Maar ook die ijskoude winderige sessies kunnen erg mooi zijn. Vooral die sessies waarvan niet voorspelt werd dat het mooi zou worden, maar toch 1 van je betere sessies ooit zijn.Tom Boelsma teamrider van Quiksilver

Heb jij zo’n sessie net achter de rug en deze toevallig weten vast te leggen? Post dan jouw foto of video op Instagram of Facebook pagina met de tags #NORTHSEAFUN #QUIKSILVER #6SURF #SURFWEER en maak kans op mooie prijzen.

Tijdens de laatste ronde  kun je een jaarabonnement op 6|SURF een Surfweer SMS winnen en voor de winnaar ligt er een sjieke Quiksilver 5/4/3 mm hooded winter wetsuit klaar om zelfs tijdens de koudste winterdagen FUN uit jouw sessie te halen.

northsea-wetsuit

 

Post je foto of video voor 30 november. In december zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

 

 

 

 

 

 van