28-01-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Romain Barrez rijdt op de Kona Sutra van Nice naar Saint Julien du Verdon.

De Kona Sutra is een legendarisch touring werkpaard. Het klaagt niet, biedt een comfortabele rijhouding, duurzame onderdelen, dat klassieke staalgevoel en op de een of andere manier is de Sutra niet enorm duur. Kona heeft dezelfde winnende formule gebruikt en moderne updates toegevoegd met behoud van het sterke, duurzame karakter. STI 2x geïntegreerde en betrouwbare Tiagra-hendels met 10 versnellingen vormen een aanvulling op een brede GRX-aandrijfing en een geprezen Tubus lowrider-voorrek. Een enigszins ontspannen geometrie-update zorgt voor comfort op de grote dag zonder dingen te verslappen tot een staat van zorgeloosheid.

Romain Barrez van Kona Europe houdt ervan om creatief te zijn met zijn avonturen en meestal hebben ze te maken met zijn Sutra. Romain kwam op het idee om een ​​dual-sportuitje naar een hoger niveau te tillen en zijn packraft aan boord van zijn fiets te dragen voor een meerdaagse bikepacking- en packrafting-expeditie. Van Nice, Frankrijk, via Entrevaux, en tot aan Saint Julien du Verdon, baande Romain zich een weg door middeleeuwse dorpjes en prachtige landschappen, om uiteindelijk te ontdekken dat hij over de Verdon peddelde. Deze prachtige film toont de hoogtepunten van de route en bevat enkele van de mooiste landschappen die we ooit hebben gezien. Kijk hieronder naar de mooie bikepackingtrip van Romain.

Ga voor meer informatie over de Kona Sutra naar konaworld.com.


Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk opRidersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van