06-02-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Shimano introduceert nieuwe S-PHYRE en AEROLITE fietsbrillen

Shimano introduceert de nieuw ontworpen S-PHYRE- en AEROLITE fietsbrillen van de tweede generatie. Met RIDESCAPE-lenstechnologie die kleuren benadrukt en oppervlakken op verschillende soorten terrein benadrukt, zijn de S-PHYRE en AEROLITE speciaal gebouwd om uw rijervaring te verbeteren.

Aan de premium kant heeft de nieuwe S-PHYRE een geheel nieuw magnetisch lenssysteem voor snelle en gemakkelijke lenswisselingen, terwijl de AEROLITE uitzonderlijke visuele prestaties, RX-CLIP-compatibiliteit en moderne stijl biedt voor een bescheiden prijs voor de alledaagse rijder.

RIDESCAPE lenstechnologie

Shimano’s gepatenteerde RIDESCAPE-lenstechnologie biedt zes lensopties die zijn afgestemd op verschillende rijomstandigheden en terreintypes. Van extreem zonnige dagen op de weg tot rijden door gemengde schaduwen op een bospad of het schemerige licht najagen tijdens een avondrit op grind, RIDESCAPE laat de juiste hoeveelheid licht door om de zichtbaarheid te vergroten. Details die normaal gesproken vervaagd, dof of plat zouden zijn, worden duidelijker gedefinieerd, levendiger en levendiger.

S-PHYRE-brillen

S-PHYRE-brillen van de tweede generatie hebben een rechte bovenrand met aerodynamische en opvouwbare pootjes die volledig zijn geïntegreerd in de rand en de lens. De afgeronde slapen hebben een antislippatroon voor een stevige pasvorm en langdurig comfort.

Het nieuwe magnetische lenssysteem maakt het verwisselen en schoonvegen van Shimano RIDESCAPE-lenzen sneller en gemakkelijker dan ooit. Verkrijgbaar in een reeks kleuren en lensopties, de S-PHYRE is klaar om in stijl de weg, het pad of het grind op te gaan.
Adviesprijs: € 189,95

AEROLITE-brillen

De nieuwe AEROLITE-bril, gedragen door topkandidaten tijdens WK-cyclocross-races dit seizoen, bevindt zich op het kruispunt van functie en mode. Ze zijn voorzien van Shimano’s premium RIDESCAPE HC-lens die het contrast verhoogt en oppervlaktedetails verscherpt. Het ontwerp met halve rand biedt bescherming zonder het gezichtsveld te belemmeren en biedt een stijlvolle nieuwe look die zelfs door professionals wordt gewaardeerd.

Bovendien is het AEROLITE-montuur ontwikkeld in samenwerking met RX-CLIP (afbeelding hieronder), waardoor het eenvoudig is om een ​​lens op sterkte aan het montuur toe te voegen. De RX-CLIP kan snel en veilig over het verstelbare neusstuk worden bevestigd voor een duidelijk zicht op de weg.

  • MSRP (RIDESCAPE HC): €64.95
  • MSRP (Photochromic Gray): €94.95

Check de website voor meer toffe producten van Shimano!


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van