Bike Sportive

Bike Sportive is in 1988 opgericht en groeide uit tot de wielerspeciaalzaak van Haarlem. Op 27 mei 2011 zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie binnen Haarlem, om verder te gaan als BikeSportive Specialized Concept Store.

Onze winkel biedt ruim 350m2 winkelplezier voor de fietssport. Naast een ruim aanbod in fietsen, accessoires, verzorgingsproducten en kleding beschikken we ook over een speciaal ingerichte BG FIT ruimte waarmee we voor de consument de perfecte zit op de fiets weten te realiseren. Uiteraard stellen we hoge eisen aan onze kwaliteit en laten wij ons ook jaarlijks bijscholen. Op deze manier is ons personeel perfect op de hoogte is van de laatste technologieën en ontwikkelingen, wat ze in staat stelt de klanten tot in detail te informeren. Onze collectie wordt optimaal gepresenteerd in onze winkel, waardoor we perfect aansluiten bij de wensen en behoeftes van onze klanten.Wij heten u van harte welkom in onze winkel, waar een gepassioneerd team van medewerkers u graag inspireert en adviseert!

Onze werkplaats is ingericht voor een snelle en vakkundige afhandeling van elke service en/of reparatie. Onze werkwijze zorgt ervoor dat jouw racefiets of mountainbike zo snel mogelijk weer klaar is. Maar ook als je deskundig advies nodig hebt of tips voor onderhoud, bent u bij ons op het juiste adres. Onze medewerkers worden uiteraard geschoold om technisch op topniveau mee te draaien. Uiteraard bouwen wij ook alle racefietsen en mountainbikes om frame tot complete fiets.

Contact

Rustenburgerlaan 73

2012AL Haarlem

Tel: 023-5366468

Website