08-10-2014 - Surfen, Nieuws

Surfers redden huwelijksaanzoek in heteluchtballon

Een romantisch huwelijksaanzoek in een heteluchtballon eindigt in de branding in Cardiff, Californië. Gelukkig raakte niemand gewond.

Het beloofde weer een prachtige avond te worden bij Cardiff-by-the-Sea. De surfers genoten van de laatste golven met een prachtige zonsondergang.

De setting was perfect voor een huwelijksaanzoek in een heteluchtballon. Een stel uit Californië bevond zich in dit romantische schuitje. Eric Barretto had net zijn verloofde ten huwelijk gevraagd toen de ballon richting de branding afdaalde.

Er zaten nog enkele meters tussen de zee en de heteluchtballon toen Eric Barretto door had dat dit niet de bedoeling was. Het gevoelige moment van het huwelijksaanzoek veranderde plots in een onvergetelijk avontuur. De piloot verloor de controle over zijn ballon en zou de kust niet meer halen. Met als resultaat dat de heteluchtballon in de branding belandde.

“It’s unforgettable. That’s all I can say. I don’t know if we’ll do it again. We were just over water the whole time, and we just couldn’t get back toward the land area,” verteld Barretto.

“A paddleboarder was underneath us. We just yelled out for help and said, ‘Hey, grab the rope and pull us in’ and sure enough that’s what they did.”

Meerdere surfers hielpen met het trekken van het touw om het gevaarte aan de kust te krijgen. De mand van de ballon raakte meerdere keren het water waarbij de tortelduifjes kregen enkele goeie bakken water over zich heen.

Met hulp van de surfers kwam het stel uit zuid Californië veilig aan land. End good, all good.

Zie de video van dit avontuur hieronder

[youtube id=”zG3oqLzSU6o”]

 

 

 van