08-04-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Trek – Kies je wapen

De performance racefietsen van Trek hebben wat je nodig hebt om als eerste bij de finish te zijn, wat je ambitie ook is: duizelingwekkende Alpen beklimmen, uit het peloton weg demarreren, of eindeloos kilometers vreten. Trek heeft het perfecte strijdwapen voor elke overwinning. We hebben een overzicht van de Trek performance racefietsen voor je gemaakt. 

Émonda: het ultralichte model
Elk detail van de Émonda-lijn, van het frame-ontwerp tot de keuze van de onderdelen, staat in het teken van maar één doel: deze productieracefiets zo licht mogelijk maken. De hele Émonda-lijn is waanzinnig licht, met een sensationele ride-tuned-balans en een rijgedrag, dat de rijprestaties van Trek naar een geheel nieuw niveau tilt. De lichtste racefiets in deze serie weegt slechts 4,65 kilo! Wil jij op een ultra-lichte fiets rijden? Dan is de Émonda jouw strijdwapen.

Trek kies je wapen IT3

Domane: comfort onder alle omstandigheden
De Domane is er voor de rijders die de hele dag soepel over het asfalt willen rijden, maar ook de kasseien niet willen vermijden. De Domane heeft een ongelofelijke comfort en stabiliteit, zelfs wanneer je over de slopende keien van Vlaanderen en Roubaix dokkert. Fabian Cancellara won onder andere Parijs-Roubaix en de Ronde van Vlaanderen op zijn Domane. Ben jij op zoek naar een fiets die comfort en performance omzet naar snelheid? Dan is de Domane jouw strijdwapen.

Trek kies je wapen IT1

Madone: het aerodynamische voordeel
De Madone is er voor rijders die het voordeel willen hebben van ultieme aerodynamica. Dit frame koppelt een super aerodynamische vormgeving aan een fenomenaal licht en stijf rijgevoel waarmee je op elk terrein uit de voeten kan. De Madone is een rasechte racefiets die je grenzen zal verleggen en je verwachtingen zal overtreffen. Ben jij op zoek bent naar een super snelle fiets, die op elk terrein uit de voeten kan? Dan is de Madone jouw strijdwapen.

Trek kies je wapen IT2

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Trek. Wil je de fiets in het echt bekijken of wil je hem kopen? Dan kun je hier de verkooppunten van Trek vinden.

 van