17-03-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Uniek weekend Ronde van Vlaanderen met BBB

Dit jaar wordt de 100e editie van dé klassieker der klassiekers verreden, de Ronde van Vlaanderen. En natuurlijk wil je dat zo dichtbij mogelijk meemaken en het liefst het hele weekend. Daarom mag BBB Cycling namens Roompot Vakanties een uniek weekend voor twee personen weggeven onder haar fans. Wat houdt dit in?

Op 1, 2 en 3 april ontstaat er bij de finish van de Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde een unieke pop-up Roompot Oranje Camping. Deze camping is alléén open tijdens het weekend van de Ronde van Vlaanderen en biedt maximaal 200 plekken. En 1 plek daarvan mag BBB Cycling weggeven. Dit houdt in dat je een volledig weekend gratis kunt overnachten op de camping in een bijzondere, speciaal voor deze gelegenheid, geproduceerde tent. Deze fel oranje tent voor twee personen staat voor je klaar en mag je na afloop zelfs meenemen. Zo beleef je een fantastisch weekend en heb je er ook nog eens een leuk aandenken aan.

De drie overnachtingen zijn gratis, inclusief gebruik van elektra, douche en toilet. Ook betaal je natuurlijk geen reserveringskosten. Meer informatie vind je op de site van de Roompot Oranje Camping.

Wat moet je doen?

Ga vanaf donderdagochtend 9.00u naar de Facebookpagina van BBB Cycling en vul onder de post van deze actie in waarom jij een weekend bij de Ronde van Vlaanderen mee wilt maken. Onder alle inzenders wordt het weekend op de Roompot Oranje Camping verloot. De actie loopt tot en met maandagochtend 20 maart 10.00u. Op maandag wordt de winnaar benaderd en verdere informatie krijgt diegene via Roompot Vakanties.

 van