10-06-2022 - Wingfoil magazine, Nieuws

Vaderdag cadeau Wingfoil Magazine

Ben jij nog op zoek naar een tof cadeau voor wingfoilers? Wij hebben het perfecte Vaderdag cadeau voor alle vaders, stiefvaders, opa’s die graag op foilboards staan! Of bestel het Wingfoil cadeaupakket hier gewoon als leuke verrassing voor jezelf of andere foil liefhebbers!

De laatste uitgave van Wingfoil Magazine (t.w.v. €9,95) + een paar Mizu M8 drinkfles (t.w.v. €19,95) voor slechts €15,00 i.p.v. €29,85. Dit gave cadeaupakket is hier verkrijgbaar in de Soul Webshop!

Zo kan hij tussen zijn surfsessies zijn zoute snor afspoelen, en na het foilen lekker ontspannen met een tof Wingfoil Magazine waardoor hij alvast stoked is voor zijn volgende sessie! Hydrateren kun je leren, dus met dit sportieve Vaderdag cadeau sla je de (surf) plank sowieso niet mis! Veel leesplezier! Klik hier om te bestellen.


Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram!

 van