Vaude Recycle Pro Single, stijlvolle en handige fietstas

Vaude staat voor klimaat neutrale, moderne producten van hoge kwaliteit. In deze Recycle Pro Single-fietstas (ja, de naam zegt het al) wordt plastic hergebruikt. Hiermee legt Vaude de lat hoog, waar andere merken proberen een weg te vinden richting een klimaat neutrale wereld heeft Vaude die stappen allang gezet. Als consument heb je geen excuus meer om niet voor een duurzamer product te kiezen.

De praktische fietstas die voor dagelijks woon-werkverkeer, maar ook voor lange fietstochten kan worden gebruikt, is waterdicht dankzij de gelaste naden. De bevestigingscomponenten zijn van gerecycled kunststof, waaronder gerecycled materiaal van huishoudelijk afval. Het robuuste voorhonderd procent gerecyclede materiaal met textiellook is volledig pvc-vrij.

Maar het is niet alleen het materiaal dat de Recycle Pro Singledoordacht maakt. De stijlvol ontworpen tasheefteen handige, snel te openen deksel, een groot hoofdvak en voor belangrijke of kwetsbare spulletjes een goed afsluitbaar vakje met ritssluiting.

Via het QMR 2.0-bevestigingssysteem monteer je de Vaude Recycle Pro Single eenvoudig op de fiets en ook losklikken gaat makkelijk, waarna je hem met de schouderband in een draagtas voor boodschappen transformeert. Een ander fijn detail is dat de reflecterende logo’s extra veiligheid bieden.

Vaude recycle pro single

Gewicht: 840 gr
Inhoud: 22 l
Afmetingen: 40 x 35 x 21 cm
Max. laadgewicht: 12 kg
Prijs: € 100,-
Vaude.com


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Word abonnee van Electrified E-bike Magazine.

 van