22-12-2015 - Nieuws, Wielrenblad

2-in-1 handschoen: BBB Innershield BWG-27

Momenteel is het buiten verre van winter, toch is het ’s ochtends en ’s avonds best fris op de fiets. Het beschermen van je handen is daarom toch al noodzakelijk. Met de Innershield (BWG-27) handschoenen heeft BBB een uitstekend alternatief voor de echt dikke winterhandschoen.

Eigenlijk is de Innershield ontwikkeld als een binnenhandschoen die als extra laag functioneert tussen je huid en een dikke winterhandschoen wanneer de temperatuur richting waarden van de Elfstedentocht gaat. Echter in mildere omstandigheden kan deze handschoen uitstekend dienstdoen als eerste laag tegen de frisse buitenlucht.

Wanneer de temperatuur verder stijgt kunnen de Innershield handschoenen eenvoudig opgeborgen worden in een zakje van je shirt, want ze zijn compact en licht van gewicht. Daalt de temperatuur echter toch tot onder het vriespunt, dan blijven je handen alsnog heerlijk warm wanneer ze gecombineerd worden met bijvoorbeeld waterafstotende dikke winterhandschoenen.

Zo is de Innershield met Far InfraRed (FIR) technologie, die het metabolisme en de microcirculatie van het lichaam bevordert, de perfecte 2-in-1 handschoen voor alle Nederlandse winteromstandigheden! Check voor meer informatie de website van BBB.

 

Specificaties

  • Far Infrared technologie houdt handen warm en uiterst comfortabel door verbetering van het lichaamsmetabolisme en de microcirculatie
  • Naadloze constructie
  • Ideaal om te dragen onder een winterhandschoen tijdens extra koude dagen • Universele maat
  • Adviesverkoopprijs vanaf: €14,95
  • Website
 van