11-04-2024 - Nieuws, Wielrenblad

John Knoops brengt het fietsgeloof naar Eindhoven

De ultieme droom voor alle fietsliefhebbers wordt werkelijkheid! John Knoops Passion for Bikes en Velosoof openen maandag 15 april 2024 samen de deuren in de historische Steentjeskerk te Eindhoven.

In de Steentjeskerk introduceren John Knoops en Velosoof een nieuw concept wat voor Nederlandse termen absoluut een nieuw kaliber fietservaring zal zijn. Onder het dak van de Steentjeskerk is een nieuw én uniek concept verrezen. Hier ga je alles vinden wat de fietsliefhebber nodig heeft. De ultieme combinatie van een fietsenwinkel en een fietscafé, waar horeca en retail samenkomen. Het concept is vernieuwend, inspirerend en zet de Steentjeskerk op de kaart als een waar fietswalhalla in de Benelux!

De ultieme fietservaring wacht op je: van een aanbod van exclusieve merken in fietsen, kleding en accessoires tot een werkplaats voor reparaties. Maar wordt ook perfect gemeten door onze gespecialiseerde bikefitters en maak testritten op de nieuwste modellen van Cannondale, Cervelo, Pinarello en Factor.. Geniet aansluitend bij Velosoof van een lekkere kop koffie of een goede maaltijd. Verder bieden we een platform voor kennisverbreding en inspiratie door middel van evenementen. Variërend van reizen, zakelijke bijeenkomsten tot lezingen en gezamenlijke ritten. Ook Ridemeister zal haar service course gaan houden in de Steentjeskerk. Hierdoor zal de organisatie van evenementen van een hoog niveau zijn en zijn er veel mogelijkheden.

John Knoops. Begonnen in de schuur van het ouderlijk huis, opent nu een tweede filiaal.
Al bijna 40 jaar heeft John Knoops gewerkt vanuit zijn eigen geloof, waarbij zijn ondernemerschap gebaseerd is op passie voor fietsen. Met dit nieuwe concept in de Steentjeskerk pakt hij de kans om nog meer liefhebbers de beste ervaring te bieden met zijn aanstekelijke passie voor meer dan alleen de fiets.

De ambitie is groot: John Knoops Passion for Bikes streeft ernaar om op het lijstje te prijken van de grote spelers in Europa en als het even kan zelfs wereldwijd. Wij zijn vastbesloten om zowel onze bestaande klanten als nieuwe klanten een onvergetelijke fietservaring te bieden waar John Knoops bekend om staat. Voor meer informatie kun je terecht op de website van John Knoops Passion for Bikes.

Fotograaf: Beau van Hout

 van