11-08-2016 - Surfen, Magazines

6|SURF #2 IS UIT!!

Het nieuwe nummer van 6|Surf is uit en staat wederom weer bomvol met prachtige foto’s reisverslagen en informatie, speciaal voor jullie verzameld. Hieronder alvast een sneak peek van het nieuwe nummer. 

ZUS & BROER BOELSMA

Scheveningen heeft ze zien opgroeien. Tom (18) en Mirna (21) Boelsma ontpopten zich al snel van schattige blonde grommets tot twee onstuitbare competitiefanaten. Met hun aangeboren topsportmentaliteit zijn ze inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse wedstrijdcircuit. Samen hebben ze al drievoudig goud onder hun riem en richten nu hun blik op de Europese concurrentie. Dit is het verhaal van twee van Nederlands beste surfers, die toevalligerwijs ook nog broer en zus zijn.

CHICKS OP TRIP

Azuurblauw water, parelwitte stranden en exotische hutjes op het water: wie kent de perfecte postkaartbeelden niet? De Malediven, bestaande uit ongeveer 1200 koraaleilandjes die zijn opgedeeld in 26 atollen, zijn voor menig reiziger dé place to be. Voor surfers is deze bestemming extra speciaal: het kristalheldere water rondom de Malediven breekt namelijk ook nog eens in prachtig cleane golven. Dertien dames pakten hun tassen, surfboards en paspoorten en vlogen naar Male om deze bountywereld met eigen ogen te zien.

MADEIRA

Eilanden, vooral wanneer ze in the middle of nowhere liggen, zijn fascinerend. Die hebben een uniek (en daarom interessant) karakter en een grote kans op surfbare golven; er is altijd een hoek te vinden waar de swell mooi binnendruppelt. Twee redenen dus om ‘ja’ te zeggen tegen de uitnodiging van het Portugese verkeersbureau om het eiland Madeira te bezoeken. Een prachtige botanische ‘tuin’ en hardcore surfspot te midden van de Atlantische Oceaan.

Het magazine is nu uit, ben je geabonneerd dan ligt hij waarschijnlijk al bij jou op de deurmat. Je kan het magazine in de webshop kopen of word voor het gemak abonnee zodat je alle uitgaves van 6|Surf als eerste thuis bezorgd krijgt.

Bekijk hieronder alvast de preview van het blad.

 

word-abonnee-banner---6_surf

 

 

 van