21-03-2024 - Mountainbiken, Nieuws

7OX 2.0 Pro ltd. ION

Lever jezelf uit aan de zwaartekracht met de 7OX 2.0 Pro ltd. ION. Deze handvatten zijn ontwikkeld voor veeleisende afdalingen, met optimale controle en grip als het er ruig aan toe gaat. Deze handvatten met onderscheidend ION-design zijn perfect afgestemd op het gelimiteerde 6OX ERGOWAVE® active 2.1-zadel van ION, voor de perfect op elkaar afgestemde contactpunten.

Drukverlichting

De afgeplatte buitenkant van het handvat biedt een groot contactoppervlak, dat de druk optimaal verdeeld en drukpunten elimineert.

Ergobar

De Ergobar aan de onderkant van het handvat weerspiegelt nauwkeurig de kromming van de vingers, wat resulteert in meer houvast en een betere terugkoppeling.
Diamantstructuur: Voor gedefinieerde grip en controle onder alle weersomstandigheden.

Meer grip

De focus ligt op maximale controle, ook als regen en modder je om de oren vliegen. Speciale gripzones aan de voor- en onderkant bieden de vingers grip in elke situatie.

Diamantstructuur

Voor gedefinieerde grip en controle onder alle weersomstandigheden.

Dikker, beter dempende buitenzijde

Om harde klappen op de relatief zachte buitenkant van de hand te dempen.

Optimale pasvorm

De nieuwe 70X 2.0 is verkrijgbaar in drie maten. Deze variëren niet alleen in diameter, maar ook in vorm, waardoor een pasvorm op maat gegarandeerd wordt. De juiste maat is niet alleen cruciaal voor het comfort, maar ook voor de controle en daarmee ook de veiligheid in heftige afdalingen.

Beste materialen

De ‘soft compound’ rubbersamenstelling is ontwikkeld om een optimale mix van houvast en demping te bewerkstelligen. In combinatie met de ‘Pro-rubbercompound’ bieden verschillende textuurzones een nauwkeurig gedefinieerde grip en daarmee de best mogelijke prestaties op de trail. Desondanks staat de slijtvastheid op een hoog niveau.

Meer ergonomie

De hoekige, enigszins platte vorm van het handvat sluit anatomisch correct aan op de gekromde vingers. Dat maakt een meer ontspannen, maar tegelijkertijd toch actieve rijstijl mogelijk, wat kramp in de handen of onderarmen effectief tegengaat.

Toepassing: Gravity & E-Performance

Maten: S, M, L
Gewicht: vanaf 102 g
Adviesprijs: 34,95 €

Meer lezen: https://www.sq-lab.com/

 van