21-03-2024 - Mountainbiken, Nieuws

SQlab 6OX ERGOWAVE® active 2.1 ltd. ION

De 6OX ERGOWAVE® active 2.1 ltd. ION is de nieuwe referentie voor gravity- en e-performance-bikes. Samen met ION hebben we dit bekroonde mountainbikezadel in een beperkte oplage uitgebracht. Dit perfect op de 7OX 2.0 Pro ltd. ION-handvatten afgestemde zadel is niet alleen stijlvol, maar legt tevens de lat nogmaals hoger als het gaat om prestaties en comfort.

Perfecte pasvorm

Dankzij ons zadel breedte systeem kan iedereen over een perfect passend zadel beschikken. Een zit botjes meting bepaalt nauwkeurig de voor jou optimale zadelbreedte. Resultaat: een optimale krachtoverbrenging, vermindering van de druk op gevoelige weefsels en structuren en ondersteuning van het zitvlak in steile beklimmingen.

Uniek Ltd. ION-ontwerp

Het ION-ontwerp, gebaseerd op de hoogtelijnen waarmee op routekaarten de bergen aangeduid worden, is een eerbetoon aan de (e-)mountainbike. De 6OX ERGOWAVE® active 2.1 ltd. ION is ideaal voor trailtijgers en downhilladepten.

Maximaal comfort en verlichting

De ergonomische, getrapte vorm van de ERGOWAVE® vermindert de druk op de perineale zone en zorgt in steile beklimmingen voor extra ondersteuning. De platte, licht gebogen zadelneus verlaagt de druk op de gevoelige delen.

Rugvriendelijke active-technologie

De active-zadeltechnologie van SQlab volgt de trapbeweging, wat de tussenwervelschijven mobiliseert, de druk op de zitbotjes vermindert en het zitcomfort verbetert.

Toepassing Gravity & E-Performance

Breedtematen: 13, 14, 15, 16 cm
Gewicht: vanaf 255 g
Adviesprijs: 159,95 €

Lees meer: https://www.sq-lab.com/

 van