30-04-2019 - Kitesurfen, Nieuws, Magazines

Access #1 2019

Access #1 is uit! De koningen van de lucht Kevin Langeree, Ruben Lenten, Gijs Wassenaar, Lasse Walkers en Jerry van de Kop delen hun ervaring met je. Wie van hen is De Red Bull King of the Air 2019? Lees het in Acces #1! Daarnaast neemt Jelle je mee op een Monstertocht langs de Braziliaanse kust, vragen we topdesigner Ralf Grösel “van alles en nogwat” en lees je reviews van de nieuwste kites & boards. Lees dit alles en meer in de nieuwste Access #1!

Ben je nog geen abonnee, maar wil je voortaan niets missen over deze geweldige sport? schrijf je dan gauw in! Wordt hier abonnee en maak gebruik van de super gave kite welkom deals! Losse uitgave van Acces bestel je uiteraard ook heel eenvoudig in onze webshop. Digitale uitgaven van Acces lees je in de Soul Kiosk App.

The Ultra man Daiaries –  Een Monster tocht langs de Brazzialiaansekust

“Tijdens mijn eerste Surfin Sem Fim ontmoette ik Marco Dalpozzo, inmiddels goede vriend en mentor. Vandaag, op Hemelvaartsdag 2018, no- digt hij me uit mee te gaan op de langste Surfin Sem Fim tot nu toe, de Ultra Man.” Duizend kilometer downwind de Braziliaanse kust afstropen. Een unieke kans, die Jelle van Zelm met beide handen aangreep. Lees  het dagverslag van een bijzondere kitesurftrip in Acces #1.

Van alles en nog wat met topdesigner Ralf Grössel

Ralf Grösel, kitedesigner, heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend met het ontwerpen van bekende kites als de Vegas, Evo, Dice en Juice. Eerst voor North, nu voor Duotone. Maar hij is nog lang niet klaar. In dit interview vertelt hij over zijn drijfveren – die verder rijken dan alleen kitesurfvliegers ontwerpen – en doet hij een boekje open over de zakelijke veranderingen die hem bezighouden.

Stance & Straps – Wat is de ideale voetenpositie?

Als beginner ben je niet zo bezig met je stance. Je voetenpositie op het board en de plaatsing van je straps is iets wat pas later echt interessant wordt. Meestal wordt er in beginnersklasjes een en hetzelfde board gebruikt voor meerdere beginners. Ben jij al zover dat je jouw voetenpositie onder der loep kan gaan nemer? Pak dit aan met de tips van Niklas in de nieuwste Access#1!

Voor dit nummer hebben we veel kites en boards getest. Je vindt in dit nummer een review van onder andere de F-ONE Trax ESL,  Manera Magma, Manere Eclips, Cabrinha XCAL,  Core Choice 3, Flysurfer SOUL!

 

 

Inhoud:

7. KOTA
24. FRESH
34. 1000 KM  LANGS DE BRAZILIAANSE KUST
44. REVIEW F-ONE TRAX ESL
46. TECH TALK RALPH GRÖSEL
52. REVIEW MANERA MAGMA
53. REVIEW MANERA ECLIPSE
54. TRAVEL SRI LANKA MANNAR
60. REVIEW CABRINHA XCAL
61. REVIEW CORE CHOICE 3
62. DE JUISTE STANCE
66. SPOTGUIDE HAMBURG
70. REVIEW FLYSURFER SOUL
74. BLESSURES
80. HOW2 BOARDOFF

 

 van