BH Core Cross, alle voordelen van de 2EXMAGII motor voor je dagelijkse ritten

BH Core Cross – De 2EXMAGII motor van BH heeft een nieuwe generatie e-bikes voor verschillende categorieën ontketend. Allemaal met één gemeenschappelijk uitgangspunt. Het gebruik van een lichte, compacte, stille, krachtige en trapvriendelijke motor. De BH Core Cross is een urban e-bike die in staat is om buiten de stad te komen en te dienen als fiets voor dagelijks gebruik en recreatieve uitstapjes.

De BH Core serie fietsen kent Gravel, Road, MTB en Urban modellen. De BH Core Cross valt in de laatste categorie, een fiets die is ontworpen om de manier waarop we ons verplaatsen volledig te veranderen. Het is een snelle, milieuvriendelijke, goedkope en duurzame manier om korte en middellange afstanden af te leggen. Het is een oerdegelijke fiets met de technologie van onze top-modellen.

Aluminium frame en de lijnen van een echte fiets

De BH Core Cross is opgebouwd rond een aluminium frame met traditionele lijnen en strakke contouren. Daardoor lijkt deze fiets niet op een elektrische fiets. De onderbuis is klein van formaat, ondanks de ingebouwde accu met hoge capaciteit, die niet zichtbaar is. Ook de ruimte van de trapas is zeer compact gehouden dankzij het kleine formaat van de 2EXMAGII motor. Het frame van de BH Core Cross heeft beugels voor bagagedragers en andere accessoires die op verschillende delen van de fiets kunnen worden bevestigd. De geometrie zorgt voor een comfortabele en veilige houding, die perfect is voor elk type gebruiker.

2EXMAGII motor, de grootste troef van de BH Core Cross

Als er één ding is dat de aandacht verdient bij de BH Core Cross, dan is het wel het gebruik van de 2EXMAGII motor. Dit is de tweede generatie motoren van BH in deze reeks en hij levert uitstekende prestaties ondanks het feit dat hij zeer compact en licht is. Hij weegt slechts 2,1 kg, is extreem stil, en draagt bij aan een unieke rij-ervaring. Hij heeft een vermogen van 250 W en een maximumkoppel van 65 Nm. Een belangrijk punt van de 2EXMAGII motor is dat er geen wrijving is wanneer je zonder hulp trapt. Soepel trappen ook voorbij de 25 km p/u.  Uitgerust met een 540 Wh batterij is het bereik van de BH Core Cross een van zijn sterkste punten.

Accessoires bij de BH Core Cross

Tot de extra componenten die standaard bij de BH Core Cross worden geleverd behoort de X-Remote display, met een kristalhelder scherm waarop je alle informatie tijdens het fietsen kan terugvinden. Van zijn actieradius tot real-time gegevens. Helder en duidelijk Spatborden, verlichting en bagagedragers worden standaard bij de BH Core Cross gemonteerd. Alles wat je nodig hebt om je onderweg comfortabel en veilig te verplaatsen. Met een prijs van € 2.899,99 biedt de BH Core Cross topprestaties, het uiterlijk van een echte fiets en uitstekende extra’s om het concept van reizen over korte en middellange afstanden volledig te veranderen. Maak kennis met Ben, de ster van de eerste aflevering van “The Bike Line Tapes”, onze nieuwe serie video’s waarin we mensen leren kennen voor wie de fiets een belangrijk onderdeel van hun dagelijks leven is.

Ga voor meer informatie naar de site van BH Bikes.


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Word abonnee van Electrified E-bike Magazine.

 van