BZEN presenteert de nieuwe Gravel E-bike Berlin

De Belgische e-bikefabrikant BZEN zet zijn groeistrategie voort en presenteert de nieuwe Gravel E-bike BERLIN bij geselecteerde servicepartners.

BZEN, de Belgische e-bikefabrikant die innovatieve lichtgewicht e-bikes ontwikkelt en produceert, streeft ernaar momenten van ZEN te brengen in het alledaagse fietsen en dagelijkse woon-werkverkeer moeiteloos en plezierig te maken. Met een focus op extra lichte en stijlvolle stadsfietsen voor de moderne vrouw, breidt BZEN zijn productassortiment uit met de limited edition van een Gravel E-bike die vernoemd is naar de stad BERLIJN voor partners van zijn belangrijkste doelgroep.

Net als de andere vijf modellen is deze ontworpen om de kloof te overbruggen tussen conventionele fietsen en e-bikes door batterijen naadloos in het frame van de fiets te integreren, waardoor een klassiek fietsgevoel ontstaat in combinatie met een tijdloos ontwerp, hoogwaardige componenten en comfort.

Maak kennis met de BZEN BERLIN Gravel E-Bike: Geboren voor het stedelijke avontuur

De BZEN BERLIN gravel e-bike belichaamt de geest van stedelijke verkenning die synoniem staat voor de stad Berlijn. Geïnspireerd door de rijke geschiedenis van Berlijn op het gebied van veerkracht, creativiteit en avontuur, is deze e-bike ontworpen om diverse terreinen te overwinnen en rijders te inspireren om de wereld om hen heen te ontdekken. Van het navigeren door geplaveide straten tot het doorkruisen van ruige paden langs de rivier de Spree, Berlijn nodigt stedelijke avonturiers uit om zijn gevarieerde landschap te verkennen met nieuwsgierigheid en enthousiasme.

Met zijn lichtgewicht en perfect uitgebalanceerd ontwerp biedt deze fiets uitzonderlijke manoeuvreerbaarheid en responsiviteit, waardoor rijders met vertrouwen door de smalle straten en paden van de stad kunnen navigeren. Uitgerust met hoogwaardige componenten, waaronder Shimano GRX RX600 1×11 versnellingen, Shimano MRX400 remmen en een krachtige Bafang achternaafmotor van 45 Nm, beschikt de BERLIN, net als andere BZEN-fietsen, over antislippendelpedalen, een eco-lederen zadel, een Altran Velo-achterdrager, lekbestendige Continental banden en een uitzonderlijk heldere Busch + Müller koplamp. Laten we ook de spatborden niet vergeten, die deze gravelbike bijzonder geschikt maken voor de stad. Met een gewicht van slechts 15,7 kg behoort het tot de lichtste gravelbikes die beschikbaar zijn, waardoor het een ideale metgezel is voor dagelijkse ritten of weekendavonturen.

BZEN met uniek samenwerkingsmodel voor lokale fietsenwinkels

BZEN biedt deze unieke fiets aan via geselecteerde partners binnen zijn groeiende netwerk van lokale servicepartners, fietsenwinkels in Duitsland, België en binnenkort ook in Nederland. Door samenwerking boven concurrentie te stellen, heeft het bedrijf sterke partnerschappen opgebouwd met deze lokale fietsenwinkels, die de fietsen onderhouden voor eindklanten en dienen als locaties voor proefritten. Dit verbetert niet alleen de klantervaring, maar biedt ook servicepartners de kans om meer bezoekers aan te trekken en blijvende relaties met hen op te bouwen.

In lijn met haar kernwaarden geeft BZEN prioriteit aan partnerschappen met lokale fietsenwinkels die diep geworteld zijn in hun gemeenschappen, actief betrokken zijn bij en bijdragen aan lokale initiatieven. BZEN biedt een samenwerkingsmodel dat zich richt op uitzonderlijke klantenservice zonder grote investeringen of hoge bestelvolumes op te leggen aan fietsenwinkels, vooral in het uitdagende marktlandschap van vandaag. In plaats daarvan beschouwt BZEN haar substantiële en groeiende marketinguitgaven via digitale en out-of-home kanalen, met mogelijkheden voor lokale advertenties rond specifieke evenementen in de buurt van servicepartners, als een investering in een wederzijds voordelig samenwerkingsmodel voor het bedrijf, lokale onafhankelijke fietsenwinkels en de voortdurend groeiende gemeenschap van BZEN e-bikers.

Over BZEN

BZEN is een Belgische e-bike fabrikant opgericht door een groep vrienden en ingenieurs die tot doel hebben de toekomst van stedelijke mobiliteit te vormen met superlichte elektrische stadsfietsen. Ambachtelijk vervaardigd in Europa garandeert kwaliteit en duurzaamheid. Minimalistisch ontwerp en nauwkeurige techniek komen samen om stedelijk fietsen te transformeren tot een moeiteloze, comfortabele en duurzame ervaring. De ZEN-momenten van het fietsen.

Meer willen lezen: Klik hier

 van