Cube Introduceert: Editor Hybrid

De kracht van lichtgewicht Bosch SX Motor

Na de trails te hebben veroverd met de CUBE AMS One44 Hybrid, brengt CUBE de kracht van de lichtgewicht Bosch SX motor naar de stedelijke jungle. Maak kennis met de nieuwe CUBE Editor Hybrid, die minimalistische stijl combineert met gemakkelijke bediening en natuurlijke trapondersteuning.

Stadsstraten: vol leven, vol kansen. En vaak vol verkeer. Met de Editor Hybrid heeft CUBE een mooie oplossing gecreëerd om gemakkelijk door de stad te navigeren. Met zijn elegant vormgegeven aluminium frame en carbon voorvork, plus het lichtgewicht Bosch SX aandrijfsysteem, biedt deze fiets krachtige prestaties in een stijlvol jasje.

Met zijn lichtgewicht aluminium frame, Smooth Welding en geavanceerde interne kabelgeleiding, plus een volledige carbon voorvork, biedt de Editor Hybrid een perfecte mix van stijl en functionaliteit. Elk model is weer voorzien van een andere kleur. Optionele ACID mudguards en een ACID achterdrager – op sommige modellen standaard gemonteerd – maken het aanpassingsvermogen compleet.

De prestaties zijn groots. En het gewicht? Dat is met de nieuwe Bosch motor ontzettend laag. En dat is een verschil dat je duidelijk kunt voelen. Met tot 55 Nm aan koppel, 50% minder trapweerstand dan sommige andere aandrijfeenheden en een geïntegreerde 400Wh batterij en controller, is het Bosch SX systeem de ideale manier om het navigeren door de stadsstraten gemakkelijker te maken.

De Editor Hybrid is verkrijgbaar in vijf modellen, elk met zijn eigen kenmerken. Van eenvoudige elegantie tot volledig uitgerust met accessoires zoals mudguards, een standaard, achterdrager en verlichting. Elk model is een perfecte metgezel voor de moderne stedelijke fietser. SimpliCITY, opnieuw gedefinieerd voor een nieuwe stedelijke generatie.

Voor de ultieme combinatie van stijl en prestatie is er de Editor Hybrid SLT 400X, met Shimano Alfine 11-speed naafversnellingen en een Gates riemaandrijving. Het goblin ‘n’ glossy kleurenschema geeft de fiets een speciale uitstraling – donker, glanzend en opvallend op een ingetogen manier. En, met zijn lichtgewicht carbon voorvork en krachtige Shimano hydraulische schijfremmen, is hij altijd klaar om je van A naar B te brengen.

Onderhoudsarm komt standaard met de Editor Hybrid SLX 400X, dankzij zijn Shimano 8-speed naafversnellingen. De e-bike ziet er ook geweldig uit, met een speciale sleekgrey ‘n’ spectral lak die het gestroomlijnde design benadrukt. En, met de Editor Hybrid SLX FE 400X, is er ook een versie met spatborden, achterdrager, standaard en ingebouwde verlichtingsset voor extra zichtbaarheid.

De Editor Hybrid Pro 400X‘s ingetogen black ‘n’ spectral lak past bij de stealth-silhouet van het frame, maar het zit ook boordevol technologie die je van CUBE zou verwachten. De e-bike beschikt over gemakkelijk te gebruiken Shimano 10-speed Cues versnellingen en krachtige Shimano hydraulische schijfremmen, voor lichte en levendige prestaties. De Editor Hybrid Pro FE 400X is voorzien van spatborden, geïntegreerde verlichting, achterdrager en een standaard toe voor extra 24/7 praktisch gebruik.

“Bekijk hier de overige hybrid modellen oftewel e-bikes van Cube.”

Elk model in het assortiment is een e-bike superheld in vermomming: simpliCITY voor stedelijke fietsers. Bezoek www.cube.eu/simplicity voor meer informatie over alle vijf modellen.

 van