26-05-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Bikepacking 2-daagse en info avond met Matthijs Ligt

Vraag je je ook wel eens af hoe het zou zijn om een nacht door te fietsen en de zon weer op te zien komen? Hoe ver zou je komen? Wat als je er meerdere dagen lekker sportief op de racefiets of mountainbike op uit wilt? Wat heb je dan eigenlijk nodig? Wat als je midden in de nacht en omgeven door de natuur stil komt te staan en maar één ding wilt …slapen!? Zou je je redden?

Ben je ook iemand die daarvan droomt en zich afvraagt, maar hoe? Dan is er nu een mogelijkheid om dat samen en in het klein te doen! Kun je een aardig stukje fietsen en ben je benieuwd of je het kunt en wat het met je doet? Zaterdag 24 en zondag 25 juni organiseert Bikeshop Amersfoort samen met Matthijs Ligt (ultra-endurance wielrenner) een Bikepacking 2-daagse om samen een avontuur te beleven.

Tijdens de Bikepacking 2-daagse gaan de deelnemers op de racefiets een aanzienlijke afstand rijden. De werkelijke afstand hangt af van de samenstelling en mogelijkheden van de groep, al kun je indicatief denken aan 500+km. Laat je hierdoor niet afschrikken, de snelheid zal niet hoog liggen, je zult vooral lang op de fiets zitten. Twijfel je, bedenk dan dat je een keus hebt om te blijven dromen of om het te doen.

Bikepacking

Wat zou Bikepacking zijn zonder voorbereiding!? Daarom zal Matthijs op woensdagavond 7 juni tijdens een informatie-avond meer vertellen over Bikepacking en hoe je je op de 2-daagse kunt voorbereiden. Ben je nog niet toe aan je eerste Bikepacking-avontuur maar je wilt er wel meer over horen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom op de informatie-avond!

De eenvoudigste manier om te laten weten dat je bij de Informatie-avond en de Bikepacking 2-daagse bent, is om je aan te melden via deze event links op Facebook. Heb je geen Facebook-account dan kun je ook een mail sturen naar info@bikeshop.nl.

 

Voor meer informatie over alle gebeurtenissen die binnenkort plaats gaan vinden fiets je naar de volgende website.

 van