20-04-2017 - Windsurfen, Nieuws

Brouwersdam – Open Dag – 22/04/2017

Sinds 1993 is Brouwersdam hét water- sportparadijs aan het Grevelingenmeer waar actie, ontspanning en verblijf gecombineerd worden. Afgelopen winter heeft Zeil en Surfcentrum Brouwersdam een ware metamorfose ondergaan, waarbij het restaurant en de surfshop volledig zijn verbouwd.

Om dit te vieren is er op zaterdag 22 april een speciale kijk-, doe-, proef- en beleefdag, waar je allerhande clinics kunt volgen en het nieuwste windsurfmateriaal te testen is. Dus leef je uit op het water, of na afloop in het gloednieuwe restaurant EAT & SEE waar je onder het genot van livemuziek de actie kunt aanschouwen.

OPEN DAG

De nieuwe deuren van Brouwersdam openen op zaterdag 22 april 2017 middels een speciale kijk, doe, proef & beleef dag. Jong en oud, iedereen is van harte welkom om deze gezellige dag bij te wonen!

PROGRAMMA
Gratis activiteiten & clinics, 12.00 – 18.00 uur
– Windsurf, SUP, Longboard & Sail Clinics
– Test het nieuwste windsurf- & boardmateriaal
– Springkussen, schminken & optimistentrein
– Workshops

Daarnaast kun je mee op rondleiding door het nieuwe gebouw, zijn er in de surfshop speciale aanbiedingen op beachkleding & winsurfgear en krijg je bij een bezoek aan ons restaurant een klein extraatje!

Na alle activiteiten en workshops is het tijd voor een lekkere borrel of diner in restaurant EAT & SEE. Onder het genot van fijne live muziek is het mogelijk onze nieuwe wijnen te proeven, krijg je bij onze wijnbar speciaal wijnadvies en is er een ‘stoere mannen corner’. Blijven dineren? Geen probleem! Reserveer vooraf en ontvang op deze avond gratis een heerlijk dessert!

Niet vergeten! Neem voor de watersport activiteiten badkleding en waterschoenen of oude gympen mee, mocht u die niet hebben dan hebben alle soorten waterschoenen in onze nieuwe surf shop vanaf €12,50!

Houd voor meer informatie facebook.com/brouwersdam en de website www.brouwersdam.nl in de gaten, bel gewoon even met +31 (0)111 671480 en vergeet onderstaande flyer niet te checken!

LOCATIE
Ossenhoek 1
3253 MH Ouddorp

Brouwersdam

 van