16-04-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Canyon aanwezig in Noord-Holland

Canyon brengt tijdens verschillende evenementen zijn fietsen naar het publiek en heeft hiervoor de Ronde van Noord-Holland als eerste evenement uitgekozen. Deze toertocht vindt plaats op 19 april 2014 en vertrekt vanuit Oostzaan, Alkmaar of Hoorn.

Er kunnen vier afstanden worden afgelegd, namelijk 40, 60, 110 of 160 km. Voor de jeugd van 8 tot 16 jaar is er een parcours van 30 km. Er is dus voor elke renner, van beginnend tot meer getraind, wat wils. De parcours gaan door mooie plekjes van de provincie, zodat je tijdens het fietsen tegelijkertijd je ogen de kost kan geven.

Je kan je daarnaast ook inzetten voor het goede doel Hartstichting. Dit is een organisatie die zich inzet voor het opsporen, behandelen en genezen van hart – en vaatziekten. Om dit te bewerkstelligen, investeren zij in wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en patiëntenzorg. Je kan je steentje hiertoe bijdragen door een donatie te doen aan deze organisatie bij je inschrijving.

Het team van Canyon zal er zijn om je fiets vertrekkensklaar te maken. Daarnaast kan je er terecht voor al je vragen omtrent de modellen en maten.

 van