28-03-2024 - Nieuws, Wielrenblad

De nieuwe fietshandschoenen van GripGrab

GripGrab kondigt de lancering aan van zijn gloednieuwe assortiment korte vinger fietshandschoenen voor zomerse ritten.

Ontworpen voor optimale functionaliteit

Het nieuwe assortiment GripGrab korte vingerhandschoenen zet de traditie van uitmuntendheid voort waarop fietsers vertrouwen. Ontworpen op het niveau van optimale functionaliteit, de handschoenen hebben een nauwgezette vormgeving die comfort, duurzaamheid en grip combineert – waardoor de rijder de ultieme verbinding tussen hand en stuur ervaart. Vervaardigd met state-of-the-art technologie, zijn de nieuwe GripGrab korte vingerhandschoenen meer dan alleen een accessoire: ze zijn essentiële metgezellen voor fietsers die het beste comfort eisen.

Het verbeteren van wat al goed was

De nieuwe GripGrab korte vinger zomerfietshandschoenen vertegenwoordigen een sprong voorwaarts in het ontwerp van fietsbenodigdheden, waarbij wat al goed was nog beter wordt gemaakt. Als het gaat om functionaliteit, is er altijd ruimte voor verbetering. GripGrab begrijpt dat productontwikkeling een voortdurend evoluerend concept is, en deze handschoenen belichamen het streven van het merk om fietskleding te ontwerpen en te ontwikkelen waarmee rijders het fietsen op de best mogelijke manier kunnen ervaren.

Doordacht ontwerp met verminderde impact

De nieuwe zomerfietshandschoenen zijn gemaakt met een bewuste keuze voor het gebruik van gerecyclede materialen. Door gerecyclede materialen (tot 90%) in de handschoenen te verwerken, levert GripGrab nieuwe handschoenen die zowel milieubewust als prestatiegericht zijn.

Een galerij van producten kan hier worden bekeken:
https://visuals.gripgrab.com/gripgrab_media

Uitgelichte producten

Het nieuwe assortiment zomerse korte vinger fietshandschoenen van GripGrab biedt een zorgvuldig samengestelde selectie van producten die hun plek in de line-up hebben verdiend door aan specifieke functionele behoeften te voldoen. Het maken van doelgerichte fietskleding is essentieel om de missie van GripGrab te begrijpen: het creëren van uitrusting waarmee je onder alle omstandigheden kunt fietsen. Hieronder staan twee belangrijke voorbeelden van producten uit het assortiment die deze benadering illustreren.

Expert RC Max Gepolsterde Korte Vinger Zomerhandschoenen

De GripGrab Expert RC Max Gepolsterde Korte Vinger Zomerhandschoenen combineren maximaal comfort met uitzonderlijke duurzaamheid. Deze handschoenen zijn voorzien van Ride Comfort Max-padding om het comfort te maximaliseren in verschillende handvathoudingen. De unieke padding mix omvat strategisch geplaatst schuim met hoge dichtheid in combinatie met geheugenschuim, wat zorgt voor uitstekende demping tijdens lange ritten. De hoogwaardige microsuede palm is geperforeerd voor verbeterde ademendheid en biedt uitzonderlijke slijtvastheid. Grip wordt versterkt met een siliconen patroon voor een stevige grip op het stuur. De achterkant van de handschoenen is gemaakt van elastisch mesh, wat zorgt voor geweldig comfort en geoptimaliseerde ventilatie.

De duim is opgebouwd uit een dunne microsuede laag, perfect om zweet van je huid weg te vegen of om je bril schoon te maken.

Met een ervaring van twee decennia in het maken van fietshandschoenen, markeren de GripGrab Expert RC Max Gepolsterde Korte Vinger Handschoenen het volgende niveau in handschoenontwerp, na het bekende GripGrab SuperGel-model. Deze handschoenen excelleren in elk aspect dat men van zomerse fietshandschoenen verwacht, bieden duurzaam comfort en superieure bescherming terwijl ze duurzaamheid verbeteren en gerecyclede materialen gebruiken. Ontworpen met een focus op kwaliteit en duurzaamheid, zijn deze handschoenen bedoeld om jouw trouwe metgezel te zijn tijdens het fietsen.

ProRide RC Max Gepolsterde Korte Vinger Handschoenen

De GripGrab ProRide RC Max Gepolsterde Korte Vinger Handschoenen zijn ontworpen om langdurig handcomfort te bieden tijdens lange dagen in het zadel. Deze handschoenen bevatten strategisch geplaatste padding die is ontworpen voor optimaal comfort in verschillende handposities op het stuur. De unieke paddingmix omvat schuim met hoge dichtheid in combinatie met geheugenschuim, ontworpen om handvermoeidheid tijdens lange ritten te verminderen.

De duurzame microsuede handpalm, versterkt met siliconenprint, zorgt voor een stevige grip en bescherming bij een val, wat vertrouwen en comfort biedt tijdens je ritten. Fans van de legendarische GripGrab ProGel korte vinger handschoenen zullen deze volgende generatie handschoen waarderen, gebaseerd op twee decennia expertise in het ontwerpen fietshandschoenen. Ontworpen met innovatieve patronen en materialen, met een focus op het gebruik van gerecyclede inhoud, zullen deze handschoenen het comfort en de bescherming van je handen tijdens lange ritten verbeteren.

Rijcomfortniveaus

De GripGrab korte vinger handschoenenreeks biedt twee paddingconfiguraties: RC Lite en RC Max. Elke configuratie heeft een ergonomisch ontwerp op basis van de natuurlijke contouren van de hand. Met strategisch geplaatste padding worden drukpunten en zenuwgebieden beschermd, waardoor optimaal rijcomfort wordt gegarandeerd.

RC Lite

Handschoenen met RC Lite padding bieden essentiële demping voor beginnende fietsers tijdens korte tot middellange ritten. De RC Lite configuratie omvat effectief geplaatste padding om de bescherming van de nervus ulnaris te benadrukken, wat resulteert in een comfortabele ervaring met zowel vlakke sturen als racesturen.

RC Max

Handschoenen met RC Max padding bieden een volledig gepolsterd ontwerp dat controle en grip biedt. De RC Max padding bedekt de nervus ulnaris en gevoelige drukpunten rond het Thenar-gebied. De RC Max configuratie is ontworpen voor langere ritten op de weg en gravel, gericht op fietsers die streven naar maximaal comfort met racesturen. De RC Max padding draagt ook bij aan verbeterde bescherming bij een val.

Nu verkrijgbaar

De GripGrab Zomercyclingkleding is nu verkrijgbaar via het uitgebreide Europese retailer-netwerk van GripGrab.

Het volledige assortiment is ook nu verkrijgbaar op GripGrab.com

 van