03-12-2020 - Nieuws, Wielrenblad

Duurzaam vervoer met de Bubbly MIK HD

Polisport introduceert Bubbly MIK HD, een kinderzitje voor achterop de fiets dat rechtstreeks op fietsen met een MIK HD bagagedrager geklikt kan worden. Het is de missie van Polisport om duurzaam vervoer en mobiliteit zo laagdrempelig mogelijk te maken. De introductie van Bubbly MIK HD is de volgende stap in deze missie.

Polisport Bubbly MIK HD

Wat is MIK?

MIK (Mounting Is Key) is een bevestigingssysteem op de bagagedrager waarmee fietsaccessoires gemakkelijk gewisseld kunnen worden. Het systeem werd in 2017 gelanceerd en de ontwikkelaars zijn van begin af aan in contact geweest met Polisport omdat de wens voor een fietszitje met MIK systeem bestond. Polisport zag zeker de voordelen van het gebruiksgemak van het systeem in maar bij het vervoer van kinderen heeft veiligheid altijd prioriteit. Er moest dus een sterker systeem komen en dus ontwikkelde Polisport samen verder met MIK HD tot resultaat.

Bubbly Maxi Plus MIK HD

Polisport Bubbly maxi plus MIK HD is voorzien van de nieuwe MIK HD adapterplaat. Dit betekent dat het fietszitje past op alle fietsen met een MIK HD bagagedrager (er zijn inmiddels meer dan 45 fietsmerken verbonden aan MIK). Met dit systeem klik je het fietszitje in enkele seconden op de drager, zonder gebruik van gereedschap. Polisport moedigt het gebruik van de fiets voor dagelijks gebruik aan en hoe sneller je een zitje kan monteren, hoe groter de kans dat je ook daadwerkelijk de fiets pakt. Wanneer je het fietszitje niet nodig hebt, kun je één van de talloze andere accessoires met MIK systeem gebruiken.

Polisport Bubbly MIK HD

Verkrijgbaarheid en prijs

Bubbly maxi plus MIK HD wordt uitgevoerd in het zwart/donker grijs; onze best verkochte ‘kleur’ en zal in het eerste kwartaal van 2021 leverbaar zijn. De adviesprijs is €75,00.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Polisport.

 van