23-12-2021 - Mountainbiken, Nieuws

Ergon BA Hip Pack

De Ergon BA Hip Pack is een heuptas die een mountainbiker kan dragen tijdens zijn of haar fietsrit. Deze tas heeft veel verschillende opbergvakken. Naast alle opbergvakjes voor bijvoorbeeld een mobiel, sleutels en plugsetjes, zit er ook nog een handige opbergmogelijkheid verstopt.

Eergon BA Hip Pack

Als een fietser start met een fietshesje aan of tijdens de regen even een regenjas aan heeft en hij of zij dit onderweg uit wil doen, dan kan de fietser middels de verborgen strap zijn jas onder de tas vast klemmen. Heb je de tas niet volledig gevuld? Dan kun je hem zo compact mogelijk vastdraaien met de ATOP sluiting aan de voorkant. De brede, op maat af te stellen heupband, zorgt voor een ergonomische fit. Dit zorgt ervoor dat de tas op één plek blijft tijdens een fietsrit. Daarbij voelt het niet alsof je een tas draagt.

Eergon BA Hip Pack

Specificaties

  • 3 liter capaciteit
  • Past tot een taille van 49 inch (124,46 cm)
  • Ergon’s exclusief ontwikkelde draaiknop zorgt ervoor dat de hip pack met slechts één hand dicht bij het lichaam kan worden vastgemaakt, zelfs tijdens het rijden
  • De brede heupgordel wordt geventileerd door mesh-inzetstukken en zorgt voor een stabiele, ergonomische pasvorm van de heuptas in elke rijsituatie. De boven- en onderrand van de heupgordel kunnen afzonderlijk worden aangetrokken. Dit zorgt voor een extra niveau van compressie om het pakket aan het lichaam te bevestigen.
  • De zakken van de BA Hip Pack zijn verdeeld in een hoofdvak aan de bovenzijde met een vak om je sleutels in op te bergen en nog een vak aan de onderkant van het hoofdvak. Daarnaast is er aan weerszijden van de rugzak een extra zak en een zak voor een mobiele telefoon.
  • De BA Hip Pack biedt een op maat gemaakte manier om een ​​Ergon BH150 drinkzak in een praktische horizontale positie te dragen.
Eergon BA Hip Pack

Bekijk de Ergon tas via de website. Bestel de Ergon BA Hip Pack nu bij je plaatselijke fietsenwinkel.


Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk opRidersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van