22-05-2020 - Mountainbiken, Nieuws

Exclusieve distributie van ORTLIEB producten door TCK Sports

Een drastisch veranderende marktomgeving vereist dat zowel retailers als merken hun strategieën aanpassen. De gespecialiseerde handel zal altijd een belangrijk verkoopkanaal blijven. Maar de scheidslijn tussen outdoor- en fietsenwinkels, vooral als het gaat om productcategorieën, worden steeds vager. Tegelijkertijd zijn marketingactiviteiten steeds meer gericht op de eindconsument.

Als men de reikwijdte en de begeerlijkheid van het merk willen behouden of zelfs vergroten, is het strategisch absoluut noodzakelijk om beide distributiekanalen samen te voegen onder de koepel van één exclusieve distributeur.

Daarom kondigt ORTLIEB aan dat TCK Sports Group vanaf 2012 de enige én exclusieve distributeur zal worden voor alle verkoopkanalen, voor zowel Outdoor als Bike. TCK zal met de start van het pre-orderseizoen voor 2021 dan ook fietsretailers benaderen.

Naast het aanbieden van de beste keuze aan unieke, waterdichte en zeer duurzame outdoor- en fietstassen die 100% in Duitsland zijn gemaakt, staat het merk bekend om snelle, gemakkelijke en op maat gemaakte service voor haar retailers. Deze waarden worden 100% gedeeld door TCK Sports en zij zullen deze belofte ook voor al onze geautoriseerde fietsretailers in de BENELUX blijven nakomen.

Men is ervan overtuigd dat deze gestroomlijnde distributie het succes van het merk ORTLIEB verder zal versterken onder de vele loyale lokale retailers in dit steeds veranderende marktklimaat. Neem voor meer informatie over de nieuwe distributiestructuur vanaf 2021 contact op met TCK Sports.

 van