17-05-2018 - Windsurfen, Nieuws

Fanatic Jag LTD

Fanatic introduceert tijdens de Defi Wind een nieuwe freeracer, de Fanatic Jag. Het board beschikt over uitstekende slalom eigenschappen zonder de concessies die vereist zijn tijdens een race op het allerhoogste niveau. 

De Jag heeft voor een slalom board een sympathiek karakter. Het is niet nodig om te vechten op de rand van het board om het board onder controle te houden. Volgens Fanatic is het simpelweg de benen strekken en gaan. De Jag is iets smaller, heeft kleinere cut-outs op de tail en heeft minder rocker in de tail dan een echt slalomboard zoals de Falcon. Hierdoor is de Jag een stuk makkelijker te controleren en is het gijpen ook een stukje makkelijker geworden.

Het board komt in de Premium Full PVC Biax Fiber LTD constructie met een hoogwaardige Choco Black Pearl vin.

KIES DE JAG OVER DE FALCON VOOR:
De Jag is ontworpen om met alle soorten zeilen te spelen, terwijl de Falcon een speciaal racezeil nodig heeft om de controle te behouden. De Jag is gemakkelijker te surfen, vooral voor langere periodes en is ook makkelijker tijdens het gijpen.

KIES DE JAG OVER DE BLAST VOOR:
De Jag is het snellere board en biedt meer respons op de input van de rijder op topsnelheid. Het is ook efficiënter in lichtere winden en met grotere zeilen dankzij de bredere tail.

 van