HARTJE is nu officieel verdeler van het exclusieve merk SILCA voor BE, NE, LUX

De overgangsfase om de exclusieve distributeur te worden van het premium merk SILCA voor de verkoopgebieden van België, Nederland en Luxemburg is met succes afgerond. HARTJE is nu de officiële distributeur voor de markten van Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en de Benelux, nadat de overgangsfase met de bestaande distributeur tot 31.12.2020 heeft geduurd. De samenwerkingsband tussen HARTJE en SILCA kan nu dus verder worden uitgebreid en is een ideale aanvulling op de exclusieve merkenportefeuille van HARTJE.

“De uitbreiding van het buitendienstteam in de Benelux en de uitbreiding van de distributie betekenen een uitstekende synergie,” zegt Steffen Fischer, Category Manager voor de Exclusive Brands divisie. “Deze verdere ontwikkeling van onze distributie in de Benelux bevestigt onze goede en vertrouwensvolle samenwerking met SILCA. Onze uitbreiding van het distributiegebied gaat hand in hand met een uitbreiding en verdere ontwikkeling van ons verkoopteam. Dit is de logische stap naar een succesvolle toekomst met de exclusieve merken van HARTJE en SILCA. Als een hoogwaardige en betrouwbare handelspartner vult SILCA ons premium karakter van de gehele portefeuille aan”.

SILCA

Fietspompen en tools

SILCA biedt uitstekende producten die wereldwijd ongeëvenaard zijn en symbool staan voor pure passie voor de wielersport. De “Super Pista Ultimate” vloerpomp is waarschijnlijk het bekendste product van hen. Een ander hoogtepunt is de vloerpomp “Pista”, de gemoderniseerde heruitgave van de klassieke SILCA pomp uit 1962. Maar niet alleen de pompen en multitools zijn meesterwerken, inmiddels is het assortiment aangevuld en geperfectioneerd met een smeermiddelenlijn, naast tassen en gereedschapssets.

SILCA CEO Josh Poertner stelt zichzelf altijd een legitieme vraag bij het creëren en produceren van zijn producten: Is het zinvoller om om de zoveel jaar een goedkoper, eenvoudig product te kopen? Of investeert u een iets hoger bedrag in duurzaam, maar ook in hoge kwaliteit en een lange levensduur van uw product? Het SILCA-team beantwoordt deze vraag beslist met het tweede antwoord. Het is moeilijk te geloven dat moderne SILCA pompen zo zijn ontworpen dat veel onderdelen compatibel zijn met hun voorgangers vanaf 1962. Deze unieke servicemogelijkheid betekent dat tot 6.000 pompen worden onderhouden, een duidelijk statement ten gunste van meer duurzaamheid.


Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van