14-11-2016 - Skiën, Nieuws

Hoe Kinco het skileven iets goedkoper kan maken

We kunnen er niet omheen draaien.. Skiën is niet de meest goedkope sport, van de uitrusting die je nodig heb om van de berg af te kunnen gaan tot het pasje wat je gebruikt om naar boven gebracht te worden door de skilift. Dus alles waar we geld kunnen besparen is mooi weggelegd. Voor ongeveer 26 euro is het mogelijk om warme handschoenen te kopen die ook nog is waterdicht zijn. Hoe? Dat lees je hieronder.

Een paar Kinco’s Ski handschoenen houden je handen lekker warm, wat enorm prettig is tijdens die extra koude winterdagen. Je hebt de keuze uit verschillende soorten leer en een variërende prijsklasse, waardoor jou handschoen er bijna altijd tussen zit. Maar hoe maak je de handschoenen vervolgens water dicht?

baking

Iedereen heeft zijn eigen versie en receptuur hoe zij de handschoenen bakken. In het stappenplan hieronder wordt uitgelegd hoe je de handschoenen waterdicht maakt.

  1. Verwarm je oven voor naar zo’n 120-150 graden. Pas wel op! Het smeltpunt van de handschoenen ligt op ongeveer 155 graden, dus zet je oven niet te hoog!
  2. Leg de handschoenen in de oven voor ongeveer 5 minuten.
  3. Neem wat lekkers te drinken.
  4. Haal de handschoenen uit de over en doe ze aan. Dan, pak je de Sno-Sneal coting en doe je alsof je je handen aan het wassen bent.
  5. Doe ze vervolgens weer voor vijf minuten terug in de oven.
  6. Als de handschoenen een dof-uiterlijk hebben, herhaal stappen drie en vier. Meestal vergt het ongeveer 2 tot 3 baksessies voor het optimale resultaat. Wanneer ze een klein beetje gaan schijnen zijn ze klaar.
  7. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen.
  8. Geniet van je nieuwe, goedkope en waterproof-handschoenen.

baking-klaar

word-abonnee-banner---taste

 

 

 

 van