KOGA twee keer winnaar ‘Beste koop’ AD-fietstest

Kwalitatief hoogwaardige speed- en gravelbikes voor de beste prijs

HEERENVEEN – 19 mei 2021 – KOGA scoort met twee fietsen het predicaat ‘Beste koop’ in de jaarlijkse AD-fietstest. De PACE B20 met range extender wint met een 8,1 in de categorie Speed pedelecs boven de € 5.000,- en de nieuwste Colmaro Allroad komt met een 8,2 als winnaar uit de bus in de categorie Race & Gravel bikes. Kwalitatief hoogwaardige met de hand opgebouwde KOGA-fietsen voor de beste prijs. Vandaag werden de winnaars van de jaarlijkse fietstest in de verschillende categorieën bekendgemaakt op fietstest.nl 

KOGA PACE B20: onderweg in stijl met perfecte integratie en doelgerichte kracht

Deze snelle en krachtige winnaar is speciaal ontworpen om doelgericht van a naar b te gaan. Een stijlvolle speed pedelec als de perfecte partner voor snel woon-werkverkeer. De PACE B20 biedt ultiem en dynamisch rijcomfort door de perfecte integratie van de accu en kabelloop in het aluminium frame en is voorzien van een MRS-rail voor het monteren van een extra accu of accessoires. In combinatie met de krachtige high-speed middenmotor ervaar je power in je pedalen en blijf je gelijktijdig volledig in controle door de extra brede banden. Je ritgegevens lees je direct af van het handige display, die ook verbinding maakt met je smartphone.

Koga winnaar fietstest

Colmaro Allroad: de snelheid van een racefiets met het lef van een MTB

Deze vernieuwde en veelzijdige avonturier is de perfecte kompaan als je de avontuurlijke route wilt ontdekken door bossen en op gravelwegen. Deze lichtgewicht Colmaro is voorzien van brede banden voor optimale controle in elk terrein. Je schakelt moeiteloos, snel en strak tijdens de rit voor een

groot bereik om ieder terrein te kunnen verkennen. Met een lichtgewicht en sportief smooth-welded aluminium frame voorzien van een conische balhoofdbuis en Press Fit trapaslagers voor een stijvere constructie zonder extra gewicht toe te voegen. Een perfecte allrounder, voor wie wil racen maar ook af en toe verhard zand of gravel wil pakken.

Koga winnaar fietstest

Over KOGA

KOGA is een premium brand met een sportief karakter. Opgericht in 1974 en sindsdien consistent werkend aan de ontwikkeling en bouw van exclusieve en technisch zeer hoogwaardige met de hand opgebouwde fietsen. Continue innovatie en een intensieve relatie met topsporters en profteams in de internationale wielersport zijn de bouwstenen van het merk. KOGA is een handelsnaam en merk van Accell Benelux. Accell Benelux is onderdeel van Accell Group N.V.

Bekijk de fietsen van Koga op de website!


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Word abonnee van Electrified E-bike Magazine.

 van