21-10-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Lapierre x Alpine – De ontmoeting tussen twee merken met dezelfde filosofie

Lapierre x Alpine – Altijd gericht op prestaties en erfgoed, delen Lapierre en Alpine gemeenschappelijke waarden die zich vertalen in uitzonderlijke fietsen en auto’s met een uniek design en een racegeest.

Lapierre x Alpine

Deze samenwerking heeft geresulteerd in de verkoop van unieke motoren met een specifiek ontwerp mede ondertekend door Lapierre x Alpine. Het eerste Lapierre x Alpine model, de AIRCODE DRS Alpine, gepresenteerd en tentoongesteld op de Alpine stand tijdens de Paris Motor Show (17-23 oktober), heeft een exclusieve afwerking met details uit de nieuwe details van de nieuwe Alpine A110 R, zoals de Matte Racing Blue kleur voor het frame en Deep Black voor de emblemen.

Dit speciale AIRCODE DRS-model is gemaakt van drie soorten unidirectionele koolstofvezel en uitgerust met de beste onderdelen die momenteel op de markt zijn om het gevoel van snelheid en ultieme prestaties te versterken, en wordt ontwikkeld en geassembleerd in de fabriek in Dijon.

Net als de nieuwe Alpine A110 R, die met trots zijn lichtgewicht geloofsbrieven toont door middel van volledige koolstofvezel componenten, is de AIRCODE DRS ALPINE voorzien van UD SL koolstofvezel ply in de vork, onderbuis en zitbuis. Beperkt tot 110 genummerde exemplaren wereldwijd, wordt hij verkocht voor € 8.599 MSRP.

Hij is vanaf 24 oktober beschikbaar voor het grote publiek in geselecteerde Lapierre winkels, met een
aangekondigde levering begin 2023.


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van