Lazer presenteert nieuwe Codax KinetiCore helm

Codax KinetiCore, een universele helm die comfort, bescherming en stijl combineert.

De Codax KinetiCore is gebouwd voor de recreatieve fietser die een stijlvolle, veelzijdige helm wil om alles met vertrouwen aan te pakken zonder te beknibbelen op bescherming. Ontworpen met ultiem comfort als einddoel, heeft deze helm meerdere functies die ervoor zorgen dat dit wordt bereikt. Dankzij het one size fits all-ontwerp en de verticale verstelbaarheid van het TurnSys-systeem is een veilige en comfortabele pasvorm gegarandeerd. Een vizier om de zon tegen de ogen te houden, evenals een insectennet om te voorkomen dat insecten in de voorste ventilatieopeningen van de helm vliegen, zijn inbegrepen.

De Codax KinetiCore is uitgerust met KinetiCore Controlled Crumple Zones die de kracht van zowel directe als roterende impacts absorberen in het geval van een crash om energie om te leiden naar de helm. KinetiCore-technologie is geïntegreerd in de helm in plaats van achteraf toegevoegd, waardoor bescherming van het volgende niveau wordt geboden, terwijl het gewicht wordt verminderd en de ventilatie wordt verbeterd.

Check voor meer informatie de website.


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified E-Bike Magazine en volg ons op Facebook en Instagram!

 van