09-06-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Leg je fietswereld vast met Tacx

Leg alle actie op de fiets vast met GoPro en Tacx. De Tacx GoPro Fietshouder kan je op twee manieren gebruiken: op het stuur of onder het zadel. Zet je hem op het stuur, dan wordt gefilmd wat er vóór je gebeurt. Wil je filmen wat er achter je gebeurt, dan zet je hem simpelweg onder het zadel. Met de GoPro Fietshouder van Tacx zijn beiden opties mogelijk en onderweg even wisselen van kant is geen probleem!

Het monteren van de houder op de fiets is erg makkelijk. Nadat je de houder op je fiets hebt gezet, zet je de camera simpel en snel in de houder en ben je klaar om te filmen. De houder klemt de camera stevig vast en is daarom veilig in gebruik. Tevens is die zeer compact en licht van gewicht.

De zadelhouder is geschikt voor het Tacx Spatbord. De stuurhouder is geschikt voor racefietsen en mountainbikes met een Ahead stuurpen. Ook compatible met andere actiecamera’s met een voet identiek aan die van de GoPro camera’s. De GoPro fietshouder van Tacx is al verkrijgbaar vanaf €19.95. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Tacx.

Compatibiliteit

  • GoPro HERO & HERO+  (alle modellen)
  • GoPro HERO 2 (alle modellen)
  • GoPro HERO 3 & 3+ (alle modellen)
  • GoPro HERO 4 & 4+  (alle modellen)
 van