01-04-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Lezyne Gravel Floor Drive Vloerpompen

Vloerpompen voor de echte Gravelaars

Gravel Floor Drive Lezyne

Nieuwe vloerpompen serie speciaal voor middelgrote gravelbanden. Verkrijgbaar in drie verschillende modellen:
1. Sport Gravel Floor Drive
2. Gravel Floor Drive
3. Gravel Digital Drive Pro
Ze zijn direct leverbaar en te bestellen via een Lezyne dealer bij jou in de buurt. Vind jouw dichtstbijzijnde dealer hier.

Geef je banden weer een boost

Ben jij ook een beetje leeggelopen door de grauwe en koude wintermaanden? Je bent niet de enige. Jouw fietsbanden zullen waarschijnlijk ook niet meer zoveel fut hebben na deze koude periode. Nu het zonnetje steeds vaker doorbreekt zal jouw mood zeker een boost krijgen, maar dat is niet zo vanzelfsprekend voor jouw banden. Gelukkig is dat in een fluitje van een cent opgelost met de nieuwe Gravel Floor Drive vloerpompen van Lezyne.

Het Amerikaanse merk Lezyne is natuurlijk bekend van de fietsverlichting, maar daarnaast maken ze ook nog heel veel andere mooie fietsaccessoires zoals vloerpompen. De pompen worden geproduceerd met hoge kwaliteit materialen, waardoor uitstekende pompprestaties en duurzaamheid worden gegarandeerd. Kwaliteit wordt gewaarborgd door elke pomp te onderwerpen aan een uitgebreide kwaliteitscontrole voordat het de fabriek verlaat. Ook handig: de onderdelen van de vloerpompen zijn te vervangen, waardoor je niet gelijk een nieuwe pomp hoeft te kopen als er iets kapot gaat.

Lezyne heeft een breed assortiment van vloerpompen: van de Shop Floor Drive, met reparatietools verborgen in de handgreep, tot de Macro Floor Drive Digital, met zeer accurate digitale drukmeter. Dit jaar heeft Lezyne een nieuwe serie gravelpompen gelanceerd: de Gravel Floor Drives. Deze vloerpompen zijn speciaal gemaakt voor gravelbanden. Deze banden zijn over het algemeen iets breder dan standaard racefietsbanden, maar weer dunner dan mountainbikebanden. En vaak zijn gravelbanden ook tubeless. Lezyne heeft hier allemaal rekening mee gehouden tijdens het ontwerpen van de nieuwe Gravel Floor Drives en heeft de ideale pomp voor gravelaars gemaakt.

Gravel Floor Drive Lezyne

Wat zijn nou de voordelen van deze gravelpomp ten opzichte van een reguliere vloerpomp:

Voordelen van de Lezyne Gravel Floor Drives

  • Je hoeft minder slagen te maken om de banden op te pompen, want de cilinder is groter (ook ideaal voor fietsers met weinig geduld en kleinere banden)
  • Door de grotere display kan je zeer snel de druk aflezen en omdat de display laag bij de grond zit zal het ook niet snel kapot gaan als je de pomp onverhoopt een keer omtikt
  • De langere slang geeft je meer bewegingsruimte, zo kan je ook 1,5 meter afstand houden van jouw fiets (wel zo veilig 😉)
  • De nieuwe Tubeless Valve Stem pompkop is speciaal gemaakt voor tubeless setups. Met deze kop kan je de ventielkern makkelijk verwijderen en aandraaien. Daarnaast is de opening van de tubeless kant van de kop groter, waardoor er snel veel lucht in een tubeless band geblazen kan worden

Sport Gravel Floor Drive

Gravel Floor Drive Lezyne

Gravel Digital Floor Drive

Gravel Floor Drive Lezyne

Gravel Digital Floor Drive Pro

Gravel Floor Drive Lezyne

OVER LEZYNE

Lezyne ‘Engineered Design’ is een combinatie van liefde voor fietsen en passie voor design – Schitterend design, intelligente techniek en functionele fietsaccessoires. Het jonge Amerikaanse merk Lezyne (www.lezyne.com) is een bekende naam op de Europese markt. Lezyne is marktleider op het gebied van fietsaccessoires in verschillende landen en heeft sinds haar oprichting in 2007 een groot aantal awards gewonnen, waaronder de Design en Innovation Award 2015 voor zowel de Port-A-Shop-Kit als de CNC Travel Drive minipomp. Het bedrijf is opgericht door oud-atleet Micki Kozuschek met als doel kwalitatief hoogstaande fietsaccessoires te ontwerpen, die aan dezelfde hoge normen voldoen als de high end fietsonderdelen. Lezyne heeft haar hoofdkwartier in San Luis Obispo, Californië, Amerika. Lezyne is de trotse sponsor van Team Lotto Belisol, Specialized-Lululemon, Cedric Gracia en Danny MacAskill. www.lezyne.com


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van