05-01-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Marijn de Vries ambassadeur voor Trek

Trek geeft voor de Benelux invulling aan de wereldwijde opkomst van het vrouwenwielrennen door Marijn de Vries aan zich te binden als ambassadeur. Marijn de Vries is één van de boegbeelden van het Nederlandse vrouwenwielrennen. Middels deze samenwerking wil Trek zich verder focussen op het groeiende vrouwensegment.

“Sedert 1999 ontwikkelt Trek al fietsen die speciaal ontwikkeld zijn voor vrouwen. Deze WSD (Womens Specific Design) modellen zijn afgestemd op de anatomie van de vrouw. Trek is één van de eerste merken geweest die zich op de vrouwenmarkt heeft gericht. Wereldwijd verkoopt het merk de meeste damesfietsen. Bontrager, het accessoires merk van Trek ontwikkeld al jaren fietsaccessoires voor de vrouw. Dit varieert van schoenen en helmen tot wielerkleding en zadels. Ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking met Marijn ons in staat stelt om nog meer vrouwen te bereiken en hen te overtuigen van onze producten”, aldus Bob de Wit-Williamson, marketingmanager bij Trek Benelux.

Marijn de Vries: “Het vrouwenfietsen, wordt met reuzensprongen populairder. Ik ben daar al jaren enthousiast ambassadeur van. Het liefst vertel ik elke vrouw persoonlijk hoe fantastisch het is om te fietsen. Natuurlijk wordt dat nóg leuker op een goede fiets. Daarom vind ik het geweldig om te zien dat een prachtig merk als Trek daarop inspringt en fietsen speciaal ontwikkeld voor de vrouw. Ik ben trots dat ik een ambassadeur van het vrouwenfietsen ben en dit nu samen met Trek naar een hoger niveau kan tillen.” Voor meer informatie over Trek kun je natuurlijk terecht op de website.

Marijn de Vries

Over Marijn de Vries:

Marijn de Vries startte op een leeftijd van 30 een journalistiek experiment; Kun je nog topsporter worden op je dertigste? Haar experiment slaagde, van 2010 tot en met 2015 was Marijn professioneel wielrenster op het hoogste niveau, voor ploegen als Lotto-Belisol en Giant-Shimano. Daarnaast is ze altijd columnist gebleven bij onder andere Trouw, cycling.be en De Stentor en schreef Marijn samen met Nynke de Jong een handboek voor de fietsende vrouw:

 van