17-03-2023 - Mountainbiken, Nieuws

Nieuw! Feedback Sports Pro Mechanic HD

Maak kennis met de Pro Mechanic HD fietsreparatiestandaard van Feedback Sports. Dit nieuwe standaard werd in Amerika deze zomer al geïntroduceerd, maar is vanaf heden ook verkrijgbaar in de Benelux. De Pro-Mechanic HD is gebaseerd op het ontwerp en techniek van de huidige Feedback Sports montagestandaarden, maar zet een nieuwe standaard neer op het gebied van stabiliteit, draagbaarheid en ondersteuning voor de modernste fietsen. Met zijn maximale laadvermogen van 54kg is dit standaard ook geschikt voor e-mountainbikes, e-bikes en bakfietsen.

Feedback Sports Pro Mechanic HD

Oversized aluminium buizen

De Pro Mechanic HD maakt gebruik van oversized, geanodiseerde aluminium buizen. Door deze vernieuwde constructie kan dit standaard niet alleen meer gewicht aan, het zorgt ook voor extra stabiliteit. Ondanks dat blijft dit standaard met 8 kilogram gemakkelijk draagbaar. De Pro Mechanic HD neemt opgevouwen slechts 21 cm x 115 cm in beslag en is dus gemakkelijk mee te nemen en op te bergen.

Vernieuwde klemkop werkt nog sneller

Ook de klemkop werd bij dit standaard door Feedback Sports opnieuw onder handen genomen. Zo werd het quick release systeem, dat ook bij de Pro-Elite gebruikt wordt, verbeterd. Door de hendel aan het uiteinde van de klem is het mogelijk om deze met één hand te bedienen. Daardoor werkt de Pro Mechanic HD 60% sneller dan de Pro-Elite. Ook de klemopening is met 6,6cm een stukje groter, waardoor het standaard geschikt is voor grote framebuizen. De klemkop is ook nog eens magnetisch waardoor je er gemakkelijk gereedschap aan kunt bevestigen.

In de winkel, onderweg of tijdens wedstrijden, de Pro Mechanic HD herdefinieert de mogelijkheden voor fietsonderhoud. Dit standaard is optioneel verkrijgbaar met een draagtas, daarnaast is het ook mogelijk om de standaard uit te rusten met een Feedback Sports Pro Truing Stand (wielrichter) en Team Edition Tool Kit.

Verkoopadviesprijs: €549,00 inclusief BTW.


Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram

 van