Nieuwe FLYER e-mountainbike Uproc X

De Zwitserse e-bikepionier presenteert met de nieuwe FLYER Uproc X een allmountain e-mountainbike met veel power en uitstekende handling. De Uproc X is uitgerust met de krachtigste motor van Bosch en een accucapaciteit tot 750 Wh, wat hem de ideale metgezel maakt voor lange tochten. Dankzij zijn perfect afgestelde 150 mm-chassis en uitgebalanceerde geometrie blinkt hij uit in zowel afdalingen als beklimmingen en is hij de ideale e-bike voor zowel ervaren fietsers als beginners.

Via lange, technische beklimmingen de berg op, met plezier naar beneden – de Uproc X is perfect voor elke e-biker. “Onze nieuwe Uproc X is geoptimaliseerd voor gebruik in de bergen dankzij het lage zwaartepunt en een nieuwe, aangepaste geometrie”, zegt FLYERproductontwikkelaar Lukas Frey. “Met zijn wendbare chassis, de op de kinematica afgestemde schokdempers, de krachtige Bosch-motor en zijn grote actieradius geeft deze e-bike vertrouwen om persoonlijke grenzen op de trails te verleggen.”

Het Mullet-concept met 29-inch voorwiel en 27,5-inch achterwiel voorziet de e-MTB van een ongewoon dynamische wendbaarheid en intuïtief rijgedrag. De moderne zitbuishoek benadrukt de klimeigenschappen en het allmountain karakter. De stijfheid van het carbon frame garandeert een hoge mate van veiligheid bij elke snelheid.

De krachtige performance e-bike wordt eenvoudig en intuïtief bestuurd via de geïntegreerde controller. De volledig geïntegreerde 750 Wh-accu past in elke framemaat en kan gemakkelijk worden verwijderd om op te laden. Met de optionele extra PowerMore-accu in bidonformaat kan de accucapaciteit worden uitgebreid tot 1000 Wh – ideaal voor eindeloze tochten en om steeds nieuwe plekken te ontdekken.

De ontwikkelaars hebben niets te wensen overgelaten als het gaat om extra functies. Talrijke praktische functies garanderen zorgeloos rijplezier op en naast de trails: Met de GPS Connectmodule en smartphoneverbinding kan elke rit eenvoudig worden geregistreerd en na de tocht opnieuw worden bekeken. Andere details die deze fiets tot een favoriet maken zijn GPS en geïntegreerde diefstalbeveiliging, de praktische magnetische interface voor verlichting, een multitool in de stuurbuis, banden met veel grip en een stabiel frame.

De full-carbon fiets is verkrijgbaar in vier modelvarianten vanaf ́5.999,00 Euro. Het elegante kleurconcept met de aantrekkelijke framekleuren Deep Purple Gloss en White Ceramic Gloss onderstreept het sportieve design. Om ervoor te zorgen dat de fiets zijn glans langer behoudt, is er een set beschermfolies van RideWrap verkrijgbaar om de meest blootgestelde delen te beschermen. Voor meer informatie over de nieuwe Flyer UPROC X kun je terecht op de website van het merk.


Wil jij meer lezen over dit soort prachtige E-bikes of mountainbikes. Check dan onze social media accounts of onze website om zo op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 van