22-03-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Onder het vergrootglas: R&D Cima jersey

Stretch woven fabric zorgt voor een rekbaar en comfortabele jersey. Ideaal voor in de bergen vanwege zijn comfort en opname van vocht. Naden werden tot het absolute minimum beperkt in deze om een bijna 2nd skin gevoel te creëren.

R&D Cima jersey

Stretch woven fabric zorgt voor vochtbalans, laag gewicht en goede ondersteuning. De stof is in reliëf opgebouwd waardoor het zweet echt van de huid getrokken wordt en meteen ter verdamping wordt vrijgegeven.

Mouweinden zijn strak afgesneden en met een interne siliconestrip om hem goed op zijn plaats te houden. Kraag werd met opzet zeer laag uitgesneden voor een zo licht mogelijk en aerodynamisch jersey te creëren.

R&D Cima bibshort

Een uitstekende bibshort voor de heet-weer fietser. Aero stretch stof op de benen zorgen voor verademing en verkoeling. Platgestikte naden werden aan de achterzijde geplaatst voor maximale aerodynamisch vermogen.

R&D Cima Jersey

Rugzijde werd geperforeerd met een mesh om nog sneller het zweet uit de broek te weren en ervoor te zorgen dat de zeem niet nat kan worden van het zweet. Geperforeerde bibs liggen extreem plat en zorgen voor superieur comfort en ventilatie. De R&D Cima bibishort is perfect te combineren met de mesh handschoenen uit de R&D Cima lijn.

Kijk in de onderstaande brochure voor meer informatie over de zomer 2017 lijn van Sportful.

 van