22-03-2024 - Nieuws, Wielrenblad

Ontdek de nieuwe Four en Five RD en Four GD: nieuwe generatie road & gravel wielsets

Beleef het avontuur, omarm de snelheid en verken onbekend terrein met de nieuwe Carbon Road en Gravel wielsets van Fore! De nieuwe generatie Four en Five Road Disc (RD) en Four Gravel Disc (GD) zijn de nieuwste innovaties op het gebied van wielsets. Deze wendbare wielsets met oogstrelend design en verbluffende prestaties garanderen dé ultieme fietservaring.

Fore biedt wielsets met de beste rijeigenschappen voor weg- en gravelfietsen. De nieuwe wielsets bevatten een bredere velg waardoor deze nog beter aansluiten op de populaire hedendaagse bandenmaten. De wielsets zijn gebouwd volgens Fore’s Carbon Performance Technology (CPT) en samengesteld met componenten uit de hoogste kwaliteitsklassen. De hoge kwaliteit van de Fore Wielen maken we compleet met de naven en nippels van DT Swiss. Door deze onderdelen samen te brengen en met de hand te spaken in Nederland garanderen wij wielen van de allerhoogste kwaliteit.

Performance is everything en daarom zorgen de wielen van Fore voor ultiem comfort en snelheid tijdens de meest uitdagende ritten. De wielsets zijn uitgerust met DT Swiss 350 naven. De Matte Royal Black velgen met Glossy Black decals zijn voorzien van een nieuw esthetisch design. Bovendien zijn de wielsets verkrijgbaar met Shimano en SRAM body.

Exclusief bij de Fore Dealer
  
De nieuwe Fore Wielsets koop je exclusief bij de Fore dealer en zijn verkrijgbaar vanaf € 1399,-.
 


Fore Four RD Road Disc
De Fore Four en Five Road Disc zijn speciaal ontworpen voor prestaties op de weg. De Four RD bevat een velghoogte van 36mm en is de ideale velg voor de meest uitdagende ritten. Het lage gewicht en hoogte van de velg maken dit de ideale wielset voor de zwaarste beklimmingen en uitlopende ritten. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Fore.

Eigenschappen:
Carbon Road Disc
Velghoogte: 36mm
Velg binnenmaat: 22.5mm
Velg buitenmaat: 28.5mm
Handgespaakt in Nederland
Tubeless Ready
DT Swiss 350 Naafset
Sapim Aero SX Ray Spaken
Shimano / SRAM


Fore Five RD Road Disc
Ga jij voor eindeloze lange wegen? De Five RD transformeert met 50mm hoge velgen jouw fiets in een regelrechte sprintbom. De hoogte van de velgen en het lage gewicht zijn de ideale balans voor lange vlakke ritten. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Fore.

Eigenschappen:
Carbon Road Disc
Velghoogte: 50mm
Velg binnenmaat: 22.5mm
Velg buitenmaat: 28.5mm
Handgespaakt in Nederland
Tubeless Ready
DT Swiss 350 Naafset
Sapim Aero SX Ray Spaken
Shimano / SRAM

Fore Four GD Gravel Disc
De echte gravelaar kiest voor de Four GD Gravel Disc. Deze asymmetrische wielset is speciaal ontworpen voor de avontuurlijke ritten over grindpaden en onverharde wegen. Deze gravelwielen zijn geoptimaliseerd voor uiteenlopende omstandigheden en bevatten een hoogte van 42mm. Voor meer informatie kun je terecht via de website van Fore.

Eigenschappen:
Carbon Gravel Disc
Velghoogte: 42mm
Velg binnenmaat: 25mm
Velg buitenmaat: 30mm
Handgespaakt in Nederland
Tubeless Ready
DT Swiss 350 Naafset
Sapim Aero SX Ray Spaken
Shimano / SRAM

Geoptimaliseerd voor bredere banden
De nieuwe Fore carbon wielen zijn uitgerust met een bredere velg waardoor bredere banden gemonteerd kunnen worden. Hierdoor krijgt de band een mooie ronding en kun je met een lagere druk fietsen zonder dat de rolweerstand hoger wordt. De minimale bandbreedte die wij adviseren is 28mm voor de Road en 30mm voor de Gravel wielsets.

Uitgerust met de nieuwste DT Swiss 350 naven
De nieuwe velgen zijn uitgerust met de nieuwe DT Swiss 350 naven. Deze naven zijn uitgerust met het Ratchet 36 SL systeem dat de kracht gelijkmatiger verdeeld dan het pal-systeem. Bovendien zijn deze naven lichter en makkelijker te onderhouden zonder specialistisch gereedschap.

Sterk en betrouwbaar met Sapim Spaken
Bij Fore mag je vertrouwen op de hoogste kwaliteit onderdelen. Daarom zijn de wielen opgebouwd met Sapim Aero CX Spaken. Deze spaken zijn sterk, hebben een aerodynamisch profiel om luchtweerstand te verminderen en zijn essentieel voor de stabiliteit en betrouwbaarheid van de wielen. Tot slot zijn deze afgewerkt met DT Swiss Squorx Pro Head Pro Lock Brass spaaknippels.

Tubeless Ready
De wielsets van Fore zijn Tubeless ready en standaard voorzien van een velglint. Uiteraard zijn de wielen ook geschikt voor een draad- of vouwband. De wielen worden standaard geleverd met wieltas en tubeless ventiel.

Bestel je Fore Wielset bij de Fore Dealer!
Bekijk de Fore wielsets bij de Fore Dealer in de buurt! De dichtstbijzijnde Fore dealer vind je gemakkelijk via de Fore Dealer Locator.


Bezoek ook Fore Cycling Wheels voor meer informatie.

 van