Polisport T500 Thermo Review

Waar kijken we naar? 

De Polisport T500 Thermo is een bidon voorzien van een thermo-laagje die je (sport)drank langer koud houdt. Of warm. 

Waarom is dit tof? 

Wij denken dat iedereen op een warme dag wel kan genieten van koud water uit zijn bidon, in plaats van een lauw slokje vocht. De Polisport T500 Thermo biedt dankzij het slimme ontwerp toch 500 milliliter water dat vier uur lang op temperatuur blijft. Stel je geen prijs op deze verkoeling, dan kun je het thermo-element er ook uit halen, waarmee je de inhoud vergroot naar 650 milliliter. 

Wat vonden wij van de Polisport T500 Thermo? 

Een bidon is een bidon, nietwaar? Maar waarschijnlijk heb ook jij in je collectie bidons een exemplaar die je altijd standaard pakt. Deze knijpt waarschijnlijk lekker, de straal komt er makkelijk uit enzovoorts. Dus er zijn echt wel verschillen. Allereerst het speerpunt van deze Polisport T500 Thermo: de thermo-insert. Dat werkt prima, je merkt dat pas als je een slokje uit de bidon van je maten neemt, je eigen water blijft lekker koel. De fles heeft een inkeping voor een goede grip. De verwijderbare dop is prettig tijdens modderriten of wanneer je de fles ook wil gebruiken in bijvoorbeeld de sportschool of een wandeling. De drinktuit is door ‘m te draaien afsluitbaar, deze draai je met je tanden makkelijk open en dicht. Dankzij de gunstige prijsstelling en thermofunctie is er maar weinig reden dit niet tot je standaard bidon te maken. 

Voor wie is de Polisport T500 Thermo? 

Elke fietser die een koud slokje water op een warme dag weet te waarderen. 

Prijs € 7,99 
polisport.com 


Dit artikel over de Polisport T500 Thermo is afkomstig uit Up/Down mountainbike magazine #3 2020. De nieuwste uitgave van UP/DOWN kun je bestellen in de Soul Webshop. Losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Ook is UP/DOWN #3 2020 beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van UP/DOWN. Dan ontvang je alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je zo ook meer tijd over voor je volgende tocht!

 van