Politiefietsen uitgerust met COMPIT smartphonehouders van SKS Germany

Kort geleden leverde Santos de eerste serie vernieuwde Bike Patrol fietsen uit aan de Nederlandse politie. Deze bikes zijn voorzien van de COMPIT smartphone stuurhouder van SKS Germany. Daarmee kunnen agenten veilig navigeren en communiceren via hun mobiele telefoon. De smartphone kan in een handomdraai worden geplaatst en weer afgenomen. Het scherm is dankzij de nauwkeurige hoekinstelling altijd goed leesbaar.      

Frederik Reichert, exportmanager van SKS Germany: “De Santos bikes zijn zeer solide en excelleren in degelijkheid en wendbaarheid. De Made in Germany COMPIT stuurhouder voegt daar nog extra veiligheid, comfort en mobiele bereikbaarheid aan toe. We vinden het geweldig dat de politie voor onze stuurhouder koos. Dat is een mooie bevestiging van het concept en de kwaliteit en prijs van COMPIT. COMPIT is binnen een jaar een Top 3 artikel van SKS Germany geworden. Omdat het een innovatief, degelijk en praktisch systeem is dat strak oogt. Maar ook omdat het uit te breiden is met een draadloos ladende powerbank met NFC. Onlangs is er nog een COMPIT STEM bevestiging voor montage op de stuurpen ontwikkeld en een watervaste universele smartphonetas met duimdrukontgrendeling.”


Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down.

 van