22-07-2014 - Surfen, Nieuws

Protest Pin It – Aflevering 4 – Bilbao, Spanje

Stel je voor: je bent in Indonesië en heb je vrienden beloofd om z.s.m. terug te vliegen zodat je nog wat surf kan pakken in Frankrijk. Maar dan is er plotseling sprake van een enorme swell die onderweg is richting Indonesië, golven die je absoluut niet mag missen.. 

Jatyr Berasaluce werd geconfronteerd met dit duivelse dilemma en moest een lastige beslissing nemen, maar uiteindelijk bleek het een goede keuze. Het leven van een professioneel surfer zit dan ook vol met plezier en opwinding, maar soms levert dit wel eens lastige situaties op. Daarom plaatste Jatyr zijn laatste ‘Pin’ in de buurt van zijn woonplaats Bilbao. Om te genieten van zijn welverdiende tijd met vrienden en familie nadat hij al ruim drie maanden van huis was.

[vimeo id=”101390848″]

In de webserie ‘Protest Pin It’ reizen Protest riders af naar afwisselende bestemmingen. Het concept van Protest Pin It is in principe heel simpel. Men pakt de wereldkaart, prikt een punaise op een willekeurige bestemming en reist af om de mooiste golven te pakken.

Geniet van de vierde aflevering en houd onze website in de gaten voor de volgende episodes. Check ook nog even de andere artikelen om aflevering 1aflevering 2 en aflevering 3 te bekijken.

More stories, less interviews. More freedom, less plans and first and foremost, surf. Feel what the real stoke is about. Protest to get there!

 van