QiO ontvangt Design & Innovation Award 2022

QiO heeft reden om feest te vieren: de QiO EINS P-5 compacte fiets is een van de winnaars van de Design & Innovation Awards 2022. De felbegeerde “D.I.A.” wordt jaarlijks uitgereikt aan de best presterende producten in de fietsindustrie. “Wat is een hype, wat kunnen de meest veelbelovende nieuwe producten eigenlijk doen?” vragen de makers.

Met de bekendmaking van de winnaars op 19 januari 2022 is het duidelijk: de QiO is een van de deelnemende producten die in de praktijktest opviel en overtuigde.

Met de veelzijdige EINS P-5 biedt QiO een maximum aan motor met een minimum aan ruimte.

Met zijn 20″ wielen en lage instap zorgt de compacte e-bike voor een gemakkelijke besturing en een bediening die je snel op je gemak stelt. De fiets is perfect voor korte ritten rondom huis of op vakantiebestemmingen  en ook lange afstanden met bagage zijn geen probleem. Met een verscheidenheid aan transporthulpstukken en fietstassen voor en achter kan de QiO aan elk vervoersscenario worden aangepast. Door de eenvoudige hoogteverstelling van het zadel en het stuur kunnen zowel kleine als grote fietsers comfortabel op de QiO zitten. Qua rijkwaliteit hoeft deze compacte e-bike zich niet te verstoppen voor grotere fietsen. Het robuuste frame, in combinatie met de hoogwaardige uitrusting, zorgt voor een veilige en comfortabele rijervaring die ongeëvenaard is onder de compacte e-bikes. Ook is er geen tekort aan rijplezier op de moderne EINS P-5 met zijn krachtige Bosch motor. Als de fiets niet wordt gebruikt, kunnen de pedalen en het stuur in een handomdraai worden ingeklapt, zodat hij in elke hoek van een kamer of andere opbergruimte past.

De complete test en het juryrapport lees je hier.
De QiO EINS P-5 vind je hier.
Een overzicht van alle QiO EINS modellen vind je op de QiO-bikes.com.

 van