20-08-2019 - Mountainbiken, Nieuws

RAD15, het nieuwe Nederlandse velgenmerk!

RAD15 is een nieuw velgenmerk voor de Europese consument, met de ontwikkeling en de productie volledig in Nederland. Het is ontstaan uit de vraag naar hoogwaardige en specialistische velgen, waar de productie wereldwijd juist steeds meer naar standaard producten en grote aantallen gaat. Een klein team fietsliefhebbers met veel ervaring heeft hiervoor een kleinschalige en flexibele productie opgezet. Hierdoor kan er snel ingespeeld worden op veranderingen in de markt en kunnen zij zelfs unieke velgen per stuk leveren.RAD15

RAD15 start met twee mountainbike velgen. Die worden aangeboden in de standaard veel voorkomende maten en spaakpatronen. En door de flexibele opzet van de productie kan vrijwel ieder mogelijk spaakgatpatroon geleverd worden. Voor afwijkende naven of afwijkende wensen. Dit met een korte levertermijn en tegen een geringe meerprijs.

RAD15 levert nu twee doordachte modellen, de Ozone 24 en de Ozone 30, gericht op cross country en trail gebruik. De interne breedte is respectievelijk 24 en 30 millimeter. De Ozone-modellen vallen niet onder de lichtste modellen op de markt, maar zijn sterk en betrouwbaar bij een sportief, competitief gewicht. De consumentenprijs van de Ozone velgen bedraagt €109,-.

RAD15 zal het programma modellen snel uitbreiden, waarbij kwaliteit, flexibiliteit en productie in Nederland de belangrijke voorwaarden zijn.

RAD15 biedt meer informatie op de website: www.rad15.bike

Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines  kijk op Ridersguide.nl. Altijd up to date en vijf keer per jaar het mooiste mountainbike magazine op de mat en in je broekzak? Klik dan nu hier en wordt abonnee op Up/Down!

 van